Stjernetegn, der passer sammen - Hvilke er de bedste “matches”?

Hvilke stjernetegn passer allerbedst sammen, og hvilke er dårlige for hinanden - hvilke modsætninger er der? Hvilken betydning har det for et parforhold, hvis stjernerne siger noget bestemt? Jeg kunne godt tænke mig at høre din mening til astrologi og horoskoper generelt. Virker det? Har du nogen personlige oplever med det, hvor eksempelvis et parforhold er gået i vasken på grund af netop dette? Tilkendegiv din holdning.

Er du til horoskoper og astrologi, går du sikkert højt op i, at din partner er født under et stjernetegn, der passer sammen med dit. Nogle følger horoskoper, fordi de tror på det, mens andre blot synes, det giver lidt ekstra spænding i hverdagen, og måske mener de også, at der er noget om snakken.

Ud fra stjernetegnene kan du se, om du passer sammen med din partner. Men du kan også se, om I er fuldstændige modsætninger, og altså aldrig vil kunne enes om noget som helst - eller i hvert fald på mange områder. Det er noget, der interesserer mig. Jeg har aldrig selv gået op i stjernetegn, men kender flere der gør. Jeg har ikke selv oplevet, at parforhold gik i opløsning netop på grund af, at der har været en konflikt i astrologiens optik.

Jeg kunne da derfor godt tænke mig at høre andres mening. Har du personligt oplevet, at det er gået helt galt med et andet menneske, fordi horoskopet fortalte det? Der er noget mystisk over det, må jeg indrømme, men kan det virkelig passe, at planeters tilfældige placering i forhold til hinanden kan påvirke vores liv, eller er det bare gammel overtro?

Og hvilke stjernetegn mener du passer bedst sammen eller bør undgås?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.