Stjernetegn: Parforhold

Stjernetegn er af særlig betydning for mange menneskers liv. Og når det kommer til stjernetegn og parforhold, kan det være interessant at se, om stjernetegnene passer sammen. Er du sammen med den rigtige, eller er I totale modsætninger? Hvad siger jeres stjernetegn om jeres parforhold?

Jeg har respekt for, hvad andre mennesker gør med deres liv og hvad andre mennesker tror på. Jeg mener selv, at der er mere i livet, end hvad øjet ser. Men stjernetegn og horoskoper er dog noget, jeg aldrig kommer til at tro på. Jeg er af den tro, at planeters placering i forhold til hinanden, umuligt kan have en indflydelse på, om dagen i dag kommer til at være fyldt med spændende oplevelser, eller hvad horoskoper nu ellers kan fortælle. Jeg tror heller ikke på, at mit stjernetegn har nogen betydning for, om det parforhold, jeg er i, kommer til at gå godt eller skævt.

Men som nævnt, har jeg fuld respekt for de, der tror på den slags. Og jeg må da også indrømme, at det er et spændende område - hvilket også er grunden til, at jeg har valgt at skrive lidt om det her på bloggen.

Er jeg i det rigtige parforhold i forhold til mit stjernetegn?

Jeg er selv krebs og min kæreste er stenbuk. Desværre har jeg ikke kunnet finde ud af, om der skulle være noget specielt ved denne kombination. Hvad jeg dog har kunnet finde på nettet er, at krebsen og skytten er to polære modsætninger. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det er en dårlig ting, for er man meget forskellige som person, kan man også komplementere hinanden.

Nå ja, det giver vel sig selv. Med andre ord kan det gå begge veje, hvis jeg skulle have fundet mig en skytte.

Hvad med dig?

Hvad siger stjernerne om dit parforhold? Har du en fornemmelse af, at dig og din partners stjernetegn passer sammen? Har du oplevet, at stjernerne talte sandt?

En tanke om "Stjernetegn: Parforhold"

  1. Mudju

    Hjemmesiden astrology.com er en af de hjemmesider hvor man kan læse en masse spændende ting om horoskoper osv. Det her link er til siden om kærlighed og sex: https://www.astrology.com/love-sex
    Til højre er der en annonce hvor der står: Do You Two Match Up? Der kan man vælge sig selv og sin partners horoskop og læse om kombinationen (: Der findes mange andre sider hvor man kan få alt muligt hjælp og info. Men det er jo mest sjov. Jeg har selv gjort det og interesset mig lidt for det, og jeg tror på at hvis man er en typisk vandmand og kæresten en typisk løve, så vil man kunne få rigtig meget ud af at læse det. Men ellers giver jeg ikke meget til astrologien, det er mere for hyggens skyld. Prøv det, det kan være meget spændende :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.