Stop snorken - Hjælp mod snorken

Snorker du, eller snorker din partner, ved du også, hvor irriterende det kan være. Begge parter bliver generet, når der er snorken i soveværelset, men du skal vide, at der kan gøres noget ved. For at sætte et stop for snorken, findes der en del husråd, som virker. Det er også muligt at tage snorke-medicin - men desværre er der mange, der melder, at det bare ikke virker.

I dette indlæg vil jeg hive fat i nogle gode råd, så du kan få hjælp mod snorken. Hvis disse råd ikke virker, bør du under alle omstændigheder søge hjælp hos din læge.

Snorken: Hjælp og tips til at undgå snorken

Er du overvægtig, kan det hjælpe, hvis du taber dig nogle kilo. Det kan efter sigende stoppe snorken hos mange. Har du mod på at gå på en slankekur, så kan dette være løsningen på dit snorke-problem.

En anden ting, du skal huske, er, at du ikke bør drikke alkohol inden sengetid. Alkohol kan få selv den mest rolige “sover” til at snorke som en tordensky. Det har jeg oplevet op til flere gange.

Ifølge visse kilder kan det også hjælpe at sove på siden i stedet for på ryggen. Det har aldrig været en hjælp mod snorken for mit vedkommende, men det er værd at prøve, for måske virker det for dig.

Et sidste til, der ikke hjælper mod snorken, men kan gøre, at din ikke-snorkende sengepartner ikke bliver så meget generet, er at gå senere i seng end din partner. Så kan hun falde i søvn først, og på den måde vil hun ikke blive irriteret over din snorken, fordi hun allerede er faldet i søvn, når du lægger dig i sengen.

Dette tip til at undgå snorken har jeg selv brugt herhjemme. Det har i hvert fald sparet mig for at blive vækket mange gange.

Undgå snorken: Hjælp til dig, der ikke kan bruge ovenstående råd

Hvis alt ovenstående ikke hjælper dig mod snorken, så burde du søge læge eller måske prøve en speciel skinne, som kan købes på apoteket. Sidstnævnte har jeg ikke selv erfaring med, men hvis du ved mere om det, eller har du bare nogle andre gode tips eller metoder til hjælp mod snorken, hører jeg meget gerne fra dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.