Storbyrejser tilbud 2012, 2013, 2014 - Book din storbyferie allerede nu

Storbyrejser er utroligt populære, for hvem vil ikke opleve verdens smukkeste og mest interessante storbyer. Bestiller du allerede i god tid, kan du som regel spare en god del penge. Her vil jeg anbefale dig at tjekke Apollo Rejser, som jeg personligt synes har en ret overskuelig hjemmeside og masser af fine tilbud.

Jeg har selv været i Rom og andre populære storbyer, men jeg har nok ikke se at det, der er at se. Men okay - hvem har det? Om det bliver til en storbyferie i 2012 eller måske en storbyrejse i 2013 (2014, men så strækker vi den også), ved jeg endnu ikke.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at komme ud og se noget nyt, men lige nu er det sådan med tiden, at jeg ingen anelse har, hvornår jeg reelt får tid. Måske skal jeg bare spare lidt op - det er det mindste, jeg kan gøre. Så må jeg kigge på tilbud på storbyrejser, når den tid kommer. Og så må jeg jo se, om det når at blive i 2012 - men jeg tror nu, at jeg kommer til at vente med min storbyrejse i 2013 eller 2014. Håber bare ikke, der går så lang tid, at det bliver i 2015 eller endnu senere. Argh …

Storbyrejse-tilbud - hvor?

Jeg har henvist til Apollo, men der er selvfølgelig mange andre udbydere, som også har fine tilbud. Jeg vil blot afslutte indlægget her med at opfordre dig til at komme med egne forslag og eller erfaringer med hensyn til, hvor der er tilbud på storbyferier.

Som jeg har fortalt, kan man tillade sig at bestille i god tid, og jeg er da ret sikker på, at man kan presse prisen lidt ned eller bare få en lille bitte smule billigere pris, hvis man nu kommer i god tid. Er der nogen, der kan verificere dette?

Nå, men skriv endelig, hvis du kan foreslå andre rejseselskaber i denne forbindelse :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.