Strikkeopskrifter - Gratis strik for alle strikkeentusiaster det er her

Gratis strikkeopskrifter kan være lidt svære at finde, men du behøver ikke at lede længere. Nogle vælger at betale for strikkeopskrifterne, mens andre kan nøjes med gratis.

Mange sider har nogle gode strikkeopskrifter, for eksempel Familiejournalen og Hendes Verden - med godt design. Det giver ingen mening, hvis ikke strikkeopskrifterne er gratis. Hvorfor i alverden skal det koste noget, når det koster så meget tid at strikke tingene selv? Jeg forstår det overhovedet ikke.

Gratis strikkeopskrifter til baby, ham, hende og hele familien. De bedste ting i verden er gratis, og sådan bør det også være med strikkeopskrifter. Jeg tager fat i de bedste henvisninger, der relaterer til strik, der ikke koster en disse.

Læs også: strikket vest - opskrift.

Lad os tage et hurtigt kig på nogle strikke-links for alle.

garnstudio.com

DROPS Design strikke opskrifter - Her er alt til herrer, damer og baby. Strik din egen poncho eller trøje. Der er mange muligheder. Læs mere her.

ingelise.dk

Utroligt mange gratis strikkeopskrifter - En kæmpe lang liste over alt lige fra bamsetøj til babyen til strikkemønstre. Læs mere her.

rokken3.dk forum

En masse søde ting - det finder du helt sikkert her. Der er blevet lavet en samling af super gode links. Læs mere her.

Hvis du har strik som hobby eller også sælger ud af de ting, du strikker, så er der i hvert fald et væld af fine henvisninger på disse anbefalede sider. Og heldigvis er det jo gratis; som det bør være! Jeg har aldrig forstået ideen med, at man skal købe sig til den slags. Hvorfor? Når nettet bugner med så meget, man ikke skal give penge på. Naturligvis skal man se på kvaliteten af indholdet, men det er trods, og for det meste, strikkere med mange års erfaring, som deler ud af deres viden.

Jeg håber, De kan bruge disse links til gratis strikkeopskrifter på nettet. Masser af guf til baby og mennesker i andre størrelser ;)

En tanke om "Strikkeopskrifter - Gratis strik for alle strikkeentusiaster det er her"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.