Strikket vest opskrift - Smukke strikkeopskrifter

Min gode mor har spurgt mig om jeg kunne finde en strikket vest opskrift på nettet, og idet hun kender min evne til at finde mere eller mindre alt på nettet (jeg har tidligere hjulpet hende med at finde strikkeopskrifter), så kunne jeg jo ikke sige nej til at hjælpe hende med at finde en strikket vest opskrift.

Det er egentlig lidt spøjst, at min mor kan lide lige netop veste. Men måske er det bare blevet trendy for folk på hendes alder. Jeg skal ikke kunne sige det, men hun er nu en herlig kvinde, og hendes evner til at strikke er virkelig gode. Jeg har aldrig set nogen strikke så meget, og hun har faktisk strikket en flot vest til mig engang - og det var endda udfra nogle strikkeopskrifter på veste som hun havde fundet i et eller andet magasin, og jeg kan godt fortælle dig, at resultatet blev eminent. Men hun har mistet den strikke opskrift, og mange af hendes blade er røget til hendes noget yngre søster. Så nu står jeg altså og skal finde en strikket vest opskrift til hende - og helst en, hun vil kunne lide.

Hun har fortalt, at hun skal strikke vesten til en veninde i Horsens. Hun har været syg i nogle måneder nu, og min mor synes, det kunne være en god ide at give veninden noget strik. Hun elsker veste, har hun fortalt, så ja…

Hvor er de flotte gratis strikket vest opskrifter?

Skulle du være interesseret i det, så har jeg fundet nogle fine strikkeopskrifter på spinderup.dk. Deres udvalg er lige til min mors smag, ved jeg.

Men åh ja, det har været en god weekend ellers. Vi skal jo snart på et lille weekendophold, og børnene tager med, så det bliver rigtig hyggeligt formoder jeg. Min dejlige mand og jeg har også været på en lille tur ude i skoven i dag, og ja, så har min skønne datter fået lavet nogle kunstige negle. Hvis alt går som planlagt, så skal vi også på museum engang i næste uge, og ved du hvad, jeg tænkte lige på noget, hvilke musæumer (hvordan skrives det egentlig??) er det her i landet, som er værd at se?

Hm, det skal jeg undersøge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.