Strygefri skjorter - Spar penge ved køb af krølfri skjorter

Strygefri skjorter sparer dig en masse tid. Hader du også at stryge tøj, så er en skjorte, som er krølfri, din ven.

Billige priser og tilbud?

Jeg anbefaler Tøjeksperten: Se deres tilbud herunder:Der findes mange kedelige pligter her i livet, og en af dem - hvis du spørger mig - er at stryge tøj … ja, og i det hele taget bare strygning af al slags tøj. Derfor køber jeg stort set kun krølfri/strygefri skjorter, og så kan de jo købes online ganske billigt.

Nu undrer du dig måske lidt over overskriften. Hvordan kan man så spare penge ved at købe en krølfri skjorte fremfor en normal? Hvordan hænger det lige sammen?

Tiden er kostbar

Jeg værdsætter min tid højt. Jeg bruger den ikke på hvad som helst. Jeg forsøger det bedste jeg kan for at strukturere min hverdag, så jeg får mest muligt ud af den. Hvis jeg kan undgå at bruge eks. 1 time om ugen på at stryge tøj, så kan du dæleme tro, at jeg vil undgå det.

Arbejder du online lige som jeg, kan du fx bruge tiden på at tjene penge fremfor på kedelig strygning. Du kan også bruge tid på din familie, venner, kæreste eller på dine hobbies.

Nu fik jeg søreme vinklet et indlæg om strygefri skjorter til at handle om time management :) Men det er nu også et emne, som interesserer mig rigtig meget.

Hvad synes du selv? Lyder det helt tosset, det jeg skriver? Og kan du evt. anbefale nogle gode butikker på nettet eller offline, som sælger pæne, billige strygefri/krølfrie skjorter?

6 tanker om "Strygefri skjorter - Spar penge ved køb af krølfri skjorter"

 1. Ulrik

  Sikke en fin blog, -og mange gode indlæg! Især alle dine indlæg med herretøj, hvor jeg blankt må erkende,at jeg er lidt farvet idet jeg til daglig drive en webshop netop med herretøj, med speciale i skjorter.

  I forb. med det her indlæg, kan jeg kun anbefale skjorter fra Seven Seas, - det er nok noget af det mest strygefrie som jeg kender til i 100% bomuld, og så er de til en absolut fornuftig pris 399,- 2 stk for 600,-

  Du kan se et udvalg af dem her:

  https://www.mensbasic.dk/shop/seven-seas-skjorter-2c1.html

  Og nej - det var faktisk ikke for at reklamerer for mig selv, -men fordi du selv efterlyste billige strygefri skjorter, - og der er Seven Seas absolut et godt bud..

  (hvis du synes det “lugter” for meget af reklame, så slet bare mit indlæg, - det er ok!:-))

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Ulrik

  Tak for din kommentar. Og nej - jeg anser det bestemt ikke for at være reklame … eller jo, det gør jeg - men jeg har jo selv spurgt efter anbefalinger :)

  Seven Seas har jeg ikke hørt om før - så dem skal jeg da helt klart tjekke ud. Ved du, hvilke fysiske butikker, der ellers sælger dem? Jeg køber aldrig skjorter på nettet, før jeg har afprøvet dem i virkeligheden ude i en butik.

 3. Ulrik

  Hej Jan, - det glæder mig at høre at du tog godt imod mit indlæg, - hvis du fortæller mig din fysiske adresse, så skal jeg finde en butik i nærheden af dig hvor de fører dem, så du kan se dem.
  Seven Seas er lidt “voksne” / løse i modellen, er man mere til lidt mere fittede modeller, har de en storebror som hedder Maestro, somer smallere. De er også lidt dyrere til gengæld er de lavet i europæiske metervarer i europa, hvor Seven Seas er produceret i Østen.

 4. Jan, redaktør Forfatter

  Jeg er ikke helt med på, hvad voksne/løse - eller fittede - i modellen betyder, men jeg elsker strygefri skjorter.

  Jeg bor lige p.t. tæt på Randers - så hvis du kan finde en butik i nærheden, ville jeg være meget taknemmelig :) Når jeg så har prøvet dem IRL, kan jeg jo sikkert købe dem til en bedre pris i din butik :)

 5. Ulrik

  EHM i Randers skulle føre et udvalg af Seven Seas skjorter, hvor meget eller hvor lidt de har, ved jeg ikke, men de er ihvertfald forhandler. Alternativt hvis du skulle komme til Århus, finder du vel nok det aller største udvalg i Salling.

  Mht modellerne - det jeg mener med en “voksen” skjorte / løs model, er at skjorten har ca. 15-20 cm “frirum” i forhold til din livvidde målt midt på maven, hvor de mere “fittede” modeller har et frirum mellem 5-10 cm, -altså de sidder mere til.

  De “voksne” modeller er som oftest også lavet med brystlomme, hvor de fittede som regel er uden.

  Prøv at kaste et blik på denne:
  https://www.mensbasic.dk/shop/cms-2.html

  Og se om det giver mening for dig - som du kan se er Maestro skjorterne ca. et nummer mindre i “bullen” (kroppen) end Seven Seas skjorterne er. Ser du hvad en Seven Seas skjorte måler i livvidde i str. 42 så måler den 119 cm - og det svarer til en Maestro i str. 44.. Så vælgere du en Maestro i samme halsmål som en Seven Seas, så sidder Maestro skjorten altså væsentligt mere til / er mere “fitted” i modellen end Seven Seas er.. Giver det mening?

  ( det skal siges at livvidden i en skjorte måles ikke som når man måler livvidde i bukser, - til en skjorte måler man lige midt på maven - ved navlen )

 6. Jan, redaktør Forfatter

  Tusind tak for det udførlige svar, Ulrik. Lækkert! :) Og det giver fin mening.

  Jeg tjekker EHM næste gang, jeg kommer til Randers.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.