Årets tjek for swimmingpool-priser

Så fik jeg langt om længe et hus med have. Det skete her for et par måneder siden, og nu er jeg begyndt at kigge lidt på swimmingpool-priser. Jeg har før skrevet om billige swimmingpools, så jeg har haft tjekket de forskellige swimmingpool-priser rundt omkring online, men da det efterhånden er et år siden, jeg kiggede priserne igennem, er det blevet tid til endnu et tjek af leverandører af swimmingpools.

Ledte du efter en slags sammenligning af swimmingpool-priser, så tag et kig ind på det ældre indlæg, jeg har skrevet. Dér har jeg i hvert fald forsøgt at kigge hos nogle forskellige forhandlere, og jeg synes da, det er lykkes mig at finde nogle nogenlunde fornuftige priser.

Men, men …

Jeg skal sige med det samme, at det nok ikke bliver i år, at vores have bliver prydet med en svømmepøl. Der er nemlig et lille problem, som tager tid at “fikse”. Vores hæk er nemlig ikke særligt høj, og det gør desværre, at folk kan kigge ind i vores have - i hvert fald ind på den del, hvor der er græsplæne og der hvor swimmingpoolen egentlig skulle være, hvis det var.

Så ja - det her indlæg handler egentlig mest om et hurtigt markedstjek om man så må sige. Et markedstjek efter swimmingpool-priser på diverse hjemmesider.

Kom gerne med en anbefaling

Selvom jeg selv mener, jeg har kigget markedet tykt og tyndt igennem, har jeg sikkert overset et eller andet godt tilbud eller bare et site, hvor priserne på swimmingpools er lavere end andre steder. Det sker faktisk tit, at jeg finder noget, som jeg tror er det bedste, men så viser det sig, at der findes meget billigere produkter derude.

Sådan er det jo.

Men jo - kan du anbefale nogle gode sider eller butikker online, så skriv endelig en kommentar. Det ville jeg sætte pris på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.