Tag-arkiv: All inclusive-rejser

Rejser fra Hamburg all inclusive - Billigere rejser fra Hamburg lufthavn

All inclusive-rejser er meget populære, idet alt bliver betalt på forhånd, og så skal du ikke tænke på at anskaffe dig hverken hotel, mad eller drikkevarer på hele din rejse. Der er mange penge at spare på billige charterrejser all inclusive - men du kan gøre en endnu større besparelse, hvis du rejser fra Hamburg all inclusive.

Jeg er gået i fuldstændig rejse-mode for tiden, fordi jeg er så opsat på at rejse langt væk i år - enten på charterrejse eller måske på et krydstogt eller endnu bedre: en jordomrejse. Og min kæreste, som har tysk oprindelse, har i denne forbindelse snakket om rejser fra Hamburg all inclusive. Det er nemlig billigere at rejse fra Hamburg, og bor du ikke alt for langt væk fra den tyske grænse, så er der mange penge at spare ved at tage flyet fra Hamburg lufthavn fremfor en dansk lufthavn.

De reelle priser ved jeg ikke noget om, og kæresten har ikke lige nævnt noget om det. Du skal selvfølgelig medregne selve køreturen fra Danmark til Hamburg, når du udregner det samlede beløb for din rejse.

Hvilke erfaringer har du med at rejse fra Hamburg? Kan det også betale sig, hvis du bor på eksempelvis Fyn eller Sjælland, eller er det kun for de folk, der bor i det jyske muld? :)

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du ved mere omkring dette. Det ville jeg sætte pris på :)

Billige charterrejser - All inclusive-rejser med det hele

Er du typen, der gerne vil finde en billig charterrejse, men ikke vil stresse under selve charterferien, over at skulle finde et godt hotel, mad, drikkevarer, tour-guide og deslige, så er det billige charterrejser - all inclusive, du er interesseret i.

Man tager jo på charterferie for at nyde nogle uger væk fra alt ræset - så hvorfor ikke bestille en billig all inclusive-charterferie, hvor du rigtig kan nyde dit ophold under en blå himmel og masser af dejlig sol.

Billige charterrejser - All inclusive-rejser starter med søgning

Et rigtig godt sted at starte er ved at finde nogle billige rejser. Markedet for rejser kan være noget uoverskueligt, men heldigvis findes der services, der kan spare dig for en masse tid.

Dér, hvor min søgen ville starte, er ved at bruge en rejse-søgemaskine. Momondo er en af de mest populære rejse-søgemaskiner. Og servicen gør det godt - rigtig godt.

Når du har lokaliseret den billigste flybillet til det land, du gerne vil rejse hen til, kan du undersøge, om denne udbyder ikke også tilbyder billige charterrejser m. all inclusive.

Jeg ved ikke, om der er andre, der anvender denne strategi. I så fald vil jeg gerne høre fra dig.

Star Tour

Star Tour tilbyder all inclusive-hoteller, hvor du kvit og frit kan glemme alt om at skulle tænke på at betale for mad og drikkevarer samt aktiviteter, der er forbundet med hotellet. Det hele bliver betalt på forhånd, og så er du sikret, at du ikke skal gruble over, hvor næste måltid skal være.

Hos nogle udbydere kan du få en tour-guide til at vise dig rundt, hvilket er et perfekt valg for dem, der gerne vil lære mere om det respektive land på deres ferie.

Jeg er selv ved at undersøge tingene for tiden, idet jeg planlægger at tage ud at rejse med kæresten her i dette år. Intet er blevet besluttet endnu - så hvis du har nogle gode input i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre fra dig i form af en kommentar.