Tag-arkiv: Antikviteter

Antikke møbler i København - Billige antikviteter i Kbh.

Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan købe antikke møbler online, og der findes helt bestemt også nogle gode steder, hvor du kan finde antikke møbler i København. Der er mange muligheder i Kbh., og jeg kender i hvert fald et rigtig godt sted.

Da jeg var mindre, købte min mor ofte antikke møbler i København, fordi mulighederne er mangfoldige. Der findes så mange gode butikker - og det er altså ikke kun antikvariater, jeg snakker om. Faktisk er antikviteter ofte dyrest i en antikvitetsbutik. Hvorfor? Fordi folkene, der driver butikken, ved, hvad tingene er værd. Handler du derimod antikke møbler i Kbh. i genbrugsbutikker eller loppemarkeder, så kan du potentielt spare mange tusind kroner, eller rettere sagt: du kan gøre et super-godt køb.

Køb antikke møbler i København her

Det bedste sted, jeg kender, ligger lige ved Station 4 (politistationen) på Amager. Desværre bor jeg ikke noget nær Kbh. eller Amager mere, så jeg ved ikke, om det sted stadig findes der. Ved du det, så må du meget gerne fortælle mig det. Min mor har købt utallige antikviteter derinde - lige fra smukke (og ekstremt billige) antikke spejle til lækkert antikt porcelæn, som hun har købt for en slik. Hun ved rigtig meget om den slags - så hun ved, hvad hun har købt. Hvis du i stedet købte den slags ting hos et antikvariat, så ville du give 10 gange så meget. Hun har virkelig været heldig med at finde sådan et fint sted.

Jeg ved ikke, om det er Rødekors, der driver stedet, eller hvad det er. Jeg kan ikke huske det. Ved du noget, så giv meget gerne lyd fra dig. Der er så mange flotte antikviteter i København, at det ikke er til at tro, og priserne er ganske enkelt i bund.

Antikke møbler - Billige priser og udsalg/tilbud

Jeg har altid holdt af antikke møbler. Der er et eller andet over dem - de pynter utroligt meget, og hvis man er lidt kreativ i forhold til indretning, kan man sagtens få antikke møbler til at passe sammen med nye møbler.

Antikke møbler er dog ret dyre - men kun hvis du kigger de “forkerte steder”. Nu er jeg ikke ekspert på området, men min mor har sådan rimelig meget forstand. Hun har aldrig været på nettet - det er hun en tand for gammeldags til - så hun har aldrig købt antikke møbler online, selvom der sikkert kan findes nogle gode tilbud til en billig pris. I stedet har hun kigget rundt på loppemarkeder og genbrugsbutikker, hvor man kan finde alt fra billigt butiksinventar, tøj til møbler - billigt!

Hun har fulgt rigtig med i et svensk program, hvor der blev vurderet priser på alt lige fra antikke møbler, antikke spejle til porcelæn. Hun fandt sine antikke møbler i København - helt præcis på Amager, hvor der lå (jeg ved ikke om stedet stadig findes) en slags genbrugsbutik lige ved Politistationen (station 4). Jeg var selv derhenne med hende nogle gange, og jeg kan godt forstå, at hun var så vild med det sted, for der var rigtig mange fede (og mindre fede) ting til en billig pris. Skal man have fat i billige antikke møbler og andre antikviteter, så er det her stedet.

Kender du det sted, og ved du, hvad det hedder? Ligger det der stadig?

Antikke spejle - Find billigt, antikt spejl til en god pris

Der er bare et eller andet over antikke spejle, som mange ikke kan stå for. Jeg er nok mere til moderne boligtilbehør frem for det antikke - sådan umiddelbart. Men jeg elsker dog stadig sådan noget som antikke spejle og antikke møbler, fordi jeg er blevet vokset op med en mor, der elsker at ransage loppemarkeder og genbrugsbutikker for antikviteter og billige nipsting.

Her, hvor jeg bor nu - sammen med min kæreste - har vi faktisk to antikke spejle. Dem er vi rigtig glade for. Det er dog kun det ene af spejlene, som er sat til at hænge på væggen - det andet spejl skal nok komme op på et tidspunkt. Vi kører meget blandet stil herhjemme. Der er antikke møbler, men også nyere møbler og andet stads. Men idet jeg er mand, så er det ikke mig, der bestyrer indretning og den slags her i boligen :)

Billige antikke spejle

For at vænne tilbage til overskriften, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på nogle af de sider, der specialiserer sig i antikke ting. Men endnu bedre - og for at referere lidt til min kære mor - så vil jeg anbefale dig at kigge efter et antikt spejl i butikker, der sælger brugte ting, det vil sige genbrugsbutikker og kræmmermarkeder. Her kan du være virkelig heldig med at finde nogle flotte ting, og det bedste er, at folkene i den slags butikker sjældent er interesseret i at tjene en masse penge, så derfor kan du sagtens, nemt få en god pris på et antik spejl, hvis bare du finder det. Og det er jo netop det med at finde den rette butik eller det rette antikvariat, der er det svære. Prisen kan du altid forhandle dig til.