Tag-arkiv: Apple

iPad 2 - Tilbud på iPad 2

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Der er ingen tvivl om, at Apples seneste skud på stammen i form af en tablet bliver mere og mere populær. 1′eren har været ude i en del tid, og allerede nu er det blevet tid til iPad 2. Tilbud på iPad 2 bliver dog svære at finde - for ikke at sige umulige - for Apples prispolitik forhindrer butikker rundt om i verden og på nettet i at sælge iPad 2 på tilbud eller til priser, der er lavere eller meget højere, end hvad iPads kan købes for i den officielle Apple Store.

På en måde er det jo meget godt, for så risikerer man ikke at skulle betale for meget, hvis man nu skulle finde et dyrt iPad 2-tilbud i tider, hvor der er udsolgt i mange butikker, som vi har set det før med både flere forskellige Apple-produkter.

Køb brugt, hvis du vil spare

Nu, hvor du ikke kan finde et super tilbud på iPad 2, så vil jeg råde dig til at købe en brugt iPad 2 på dba.dk eller andre steder, hvor der sælges brugte varer. Det er nok den bedste mulighed i forhold til at finde et godt tilbud, hvis du samtidig også kan tåle, at tablet‘en har været i andres hænder.

Ydermere vil jeg råde dig til at tage et kig på InfoBlogs artikel om iPad 2 og priser, hvor vi holder øje med de billigste priser. Skulle der komme nogle prisdyk, så vil vi sørge for at informere om det hurtigst muligt.