Tag-arkiv: Bøgehække

Bøgehæk - Pris på bøgehække - Tilbud og billige priser på hække

Jeg har fundet nogle rigtig gode og billige priser på bøgehække her. Et fint tilbud, som jeg gerne vil dele med mig. Men du skal også huske, at der skal beskæring til og plantning - og hvordan gør man så lige det? Det kræver i hvert fald en række gode haveredskaber, som jeg nok vil skrive lidt mere om på et senere tidspunkt, når jeg har fået tjekket markedet lidt mere og har tilegnet mig lidt mere “have-erfaring”.

Bøgehække er meget populære hække - faktisk er det den mest anvendte type hæk, som bruges rundt om i Danmark, fordi de er flotte og samtidig kan fås til en nogenlunde billig pris, men mest af alt, fordi de passer til en hver årstid, i og med, at de skifter farve afhængig af årstiden. Derfor er en billig bøgehæk det perfekte valg for rigtig mange.

Når det helt specifikt kommer til priser, så tog jeg et kig på nettet for noget tid siden, fordi jeg selv gerne ville plante en hæk. Det, som jeg så senere har fundet ud af er, at det senere hen bliver en dyr omkostning at have en hæk, fordi der også skal indtænkes klipning eller beskæring af hækken samt gødning. Men sådan er det jo med mange planter. Jeg tænkte bare ikke lige over det dengang.

Men for at vende tilbage til emnet: Jeg lavede en søgning inde på Plantetorvet.dk (beklager, men jeg kan ikke lige finde ud af at henvise direkte til denne søgning på deres bøgehæk-priser), og så fandt jeg ud af, at priserne faktisk er ret lave - der er alt fra cirka en 5′er til flere hundrede kroner. Jeg har ikke søgt så mange andre steder, for jeg synes egentlig, Plantetorvet har helt i orden tilbud, og det er så min anbefaling herfra.

Har du andre gode erfaringer med steder, der har et stort udvalg og priser, der er i bund, så skriv gerne en kommentar.