Tag-arkiv: Baby

Weekendseng på tilbud - Billige weekendsenge på udsalg til god pris

Weekendsengen er et smart supplement til kravlegården, idet den kan klappes sammen og haves med overalt. Det er ganske praktisk, lige lige som en paraplyklapvogn (tilbud).

Selve navnet weekendseng er ganske spøjst, synes jeg. Måske du kan forklare, hvad der menes med det?

Gode weekendseng-tilbud

Der er flere steder, hvor du kan købe weekendsenge på tilbud til en ganske eftertragtet pris. Har du ikke noget imod, at weekendsengen er blevet brugt, kan du forsøge med et kig ind hos guloggratis.dk, hvor der lige nu er en del brugte weekendsenge til billige priser.

Hos freakshop.dk finder du også et fint tilbud, hvor der med weekendsengen (Carena) også medfølger en bæretaske, så du nemt kan pakke sengen ned og tage den med overalt.

Personligt ville jeg gå efter en, der er blevet brugt - eller også ville jeg se mig lidt om efter flere tilbud og udsag på nettet. Ovenstående seng til baby fra Carena koster 499, men det må kunne lade sig gøre at finde noget, der er lidt billigere online.

Inde hos babyhome.dk finder du så også en til 449. Her får du også en madras (tilbud) med, og desuden er der en lomme udenpå sengen.

Hos JYSK kan du i øvrigt ofte også finde nogle gode udsalg.

Har du ellers set andre gode tilbud på weekendsenge, må du gerne bruge et minuts tid på at lige at skrive om din erfaring herunder i feltet, hvor det er muligt at kommentere.

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Børnetøj-udsalg 2011 - Billigt babytøj, tøj til børn og unge på tilbud

Det er nu, hvor du skal se dig godt omkring, hvis du vil gøre en god handel. Børnetøj-udsalget 2011 er startet, så det er bare om at komme i gang med at købe det billige børnetøj, babytøj og tøj til børn og unge. Men hvor sparer man mest på børnetøjs-udsalg i 2011?

Der er rigtig mange steder at gå hen, og da udvalget af børnetøj er så stort, så kan det være svært at få det gode overblik over butikker - online såvel som offline - som kører med udsalg på børnetøj og babytøj i 2011.

En god ide er, at tage et kig på diverse fora, der kunne være relevante for babytøj og børnetøj. Det kunne for eksempel være min-mave.dk, som er muligvis det største forum for gravide og mødre. Også selvom du ikke er på udkig efter tøj til dit barn eller din baby, så kan du få rigtig meget ud af siden, fordi der er ekstremt mange tips og gode råd til mødre i alle aldre.

Så skal du spare mange penge på børnetøj i 2011 ved at finde tilbud og udsalg, ville jeg varmt anbefale dig at kigge forbi min-mave og andre relevante sites, hvor der nemt kan findes fede indlæg med henvisninger til børnetøjsudsalg og meget mere.

Hos funkylittlemonkey.dk kan du lige nu finde en masse billigt tøj til børn til nedsatte priser. Hvis du har hørt om andre gode steder med udsalg, tilbud eller bare gode priser, skriver du bare en kommentar herunder i kommentarfeltet, hvis altså du vil dele dit fund med andre. Der er jo nogle, som hellere vil holde deres fund for sig selv - og det er da også forståeligt nok :)

Babyudstyr er vigtig udstyr til din baby - Brug det rigtige!

Køb babyudstyr af den højeste kvalitet! Det er vores råd til dig og din baby. Det kan være alt fra en barnevogn til en bæresele. Baby udstyr skal der være styr på, for den gode kvalitet er det vigtigste! Du har vel ikke intentioner om at købe noget billigt l@rt? Til en billig pris kan du sikkert finde noget brugbart, men lad nu vær med at stole alt for meget på tilbud, for de kan være misvisende. Forhør dig hos andre med børn, og spørg, om du ikke kan købe deres brugte udstyr til babyen. Det er i hvert fald et ret godt råd, som mange gør brug af.

Dit barn skal have det bedste, og sådan er det! Man går altså ikke på kompromis, når det kommer til den slags. Undskyld, jeg siger det, men det gør man bare ikke! Baby og babyens udstyr skal der være styr på fra dag 1.

Der er mange ting at tage højde for

Tremmeseng, badestol puslebord og jeg skal komme efter dig. Dampsterilisator, ammepude og meget mere … Der er så mange ting, man som forælder kan bruge og spilde sine penge på. Det er helt vildt. Her hos Gode Links fortæller vi blot, at man skal passe på.

Billigt er ikke lig med godt

Dette er egentlig et generelt råd, som vi giver her på siden. Det betaler sig altså ikke altid at gå efter det billige bras. Men det kan det gøre, hvis du tjekker de rigtige steder. Man skal dog være heldig. Babyudstyr er en verden for sig - der er meget forskelligt.

Dette er blot en reminder om, at man skal passe på, for babyudstyr skal have en hvis kvalitet, og det kan være svært at finde det helt rigtige. Spørg dine venner og veninder. Hvad bruger de? Kan de lide det udstyr, de har købt til deres baby? Ofte afhænger det af selve barnet, for ikke alt babyudstyr passer til samme baby. Sådan er det bare.

Konsultér dine venner og veninder. Det er vores råd. Hør dem ad; hvad har de succes med, hvad har de ikke succes med?

Har du selv kendskab til området, bedes du at skrive i feltet til kommentarer hernede. Lad os høre fra dig, hvis du ved en masse om emnet.