Tag-arkiv: Babyudstyr

Weekendseng på tilbud - Billige weekendsenge på udsalg til god pris

Weekendsengen er et smart supplement til kravlegården, idet den kan klappes sammen og haves med overalt. Det er ganske praktisk, lige lige som en paraplyklapvogn (tilbud).

Selve navnet weekendseng er ganske spøjst, synes jeg. Måske du kan forklare, hvad der menes med det?

Gode weekendseng-tilbud

Der er flere steder, hvor du kan købe weekendsenge på tilbud til en ganske eftertragtet pris. Har du ikke noget imod, at weekendsengen er blevet brugt, kan du forsøge med et kig ind hos guloggratis.dk, hvor der lige nu er en del brugte weekendsenge til billige priser.

Hos freakshop.dk finder du også et fint tilbud, hvor der med weekendsengen (Carena) også medfølger en bæretaske, så du nemt kan pakke sengen ned og tage den med overalt.

Personligt ville jeg gå efter en, der er blevet brugt - eller også ville jeg se mig lidt om efter flere tilbud og udsag på nettet. Ovenstående seng til baby fra Carena koster 499, men det må kunne lade sig gøre at finde noget, der er lidt billigere online.

Inde hos babyhome.dk finder du så også en til 449. Her får du også en madras (tilbud) med, og desuden er der en lomme udenpå sengen.

Hos JYSK kan du i øvrigt ofte også finde nogle gode udsalg.

Har du ellers set andre gode tilbud på weekendsenge, må du gerne bruge et minuts tid på at lige at skrive om din erfaring herunder i feltet, hvor det er muligt at kommentere.

Paraplyklapvogn - Tilbud og udsalg på paraply-klapvogne online

En paraplyklapvogn er rigtig smart, idet den kan klappes sammen. Og så kan du jo have paraply-klapvognen med overalt. Det er meget handy. Bor du i lejlighed lige som jeg, er det smart, fordi du ikke behøver at parkere klapvognen udenfor eller ude på gangen, hvor alle kan få adgang til den.

Jeg har spottet et fint paraplyklapvogn-tilbud inde hos kaereboern-odense.dk. Det er af mærket Chicco, og den er nedsat fra 899,95 til 499. Det er jo næsten halv pris - så det er ret lækkert. Og så har den en lille solskærm/soltag så baby-barnet kan beskyttes mod solen. Måske du kan bruge det til noget? Du kan i hvert fald selv gå ind og tjekke klapvognen ud og se, om den passer til dig.

Ellers er der jo alternativer: Du kan altid finde billige, brugte klapvogne rundt omkring. Se du på mærker som Cybex, skal du betale over 1.000 kr. - og det er lidt rigeligt at give for en paraplyklapvogn - men du får sikkert også høj kvalitet til prisen, og så må man gå ud fra, at den holder i mange (helst rigtig mange) år. Babysam.dk har i hvert fald nogle Cybex-klapvogne, hvis det skulle være noget, du er interesseret i.

Men som du nok har regnet ud, ville jeg hellere gå efter noget brugt - eventuelt spørger venner og bekendte, om de lige står og skal af med en. Man kan jo være heldig, og jeg synes ikke det er så vigtigt, hvis den er blevet anvendt af andre. Så længe den ikke er helt smadret, må det da være fint nok?

Kender du ellers til nogle gode paraplyklapvogn-tilbud derude - online eller i en butik i Danmark - må du hjertens gerne kommentere.

Voksipose-tilbud - Find voksi-udsalg her til billige priser

Voksipose eller Voksi er utroligt populært - og med rette. En voksipose har flere funktioner end måske noget andet babyudstyr, og så kan det varme baby i kolde tider. Leder du efter Voksipose-tilbud, så er mulighederne på nettet gode. Du kan blandt andet spare et par hundrede kroner på Voksi-tilbud hos babytorvet.dk.

Kigger du ind hos babytorvet, kan du finde en Voksipose nedsat med 250 kr. Det er en rigtig fin besparelse. Faktisk kan du finde flere Voksiposer, der er med nedsat pris.

De mange funktioner

Du kan bruge Voksi til mange ting, blandt andet som en klassisk kørepose, som er den primære egenskab, men også som legetæppe og en varm sovepose til baby. Det er et must-have indenfor babyartikler.

Andre muligheder for en billig Voksipose - ikke på udsalg

Har du ikke noget imod, at Voksiposen er blevet anvendt af andre, så er der mange penge at spare på en brugt. Måske du også kan være heldig at finde en bekendt, der har en til salg. Det er altid nemt lige at smide en statusbesked afsted på Facebook og høre sine venner ad, om de har noget babyudstyr, de alligevel står og skal af med. På den måde kan man få meget mere for pengene.

Hvad siger du?

Har du set nogle gode tilbud eller mener du at have set et decideret udsalg eller lagersalg, så ville jeg blive glad for at modtage en kommentar herunder i kommentarfeltet nederst på denne siden. Lad mig endelig høre fra dig, hvis du som forælder har set nogle billige priser enten på nettet eller uden i en butik her i Danmark :)

Odder-barnevogn på tilbud - Udsalg og billige priser på barnevogne

Odder-barnevogne er sjældent på tilbud, men man kan være heldig nogle gange. Af hvad jeg har læst, er det bare generelt møgsvært at finde tilbud på barnevogne fra Odder eller et hvilket som helst andet mærke.

Det er lidt af en svær ting som forælder at håndtere, for barnevogne er godt nok dyre - ikke mindst Odder-barnevogne. Tilbud eller udsalg har jeg ikke set noget som helst af. Der var på et tidspunkt, hvor der var en på tilbud, nedsat med 600 kr., men derudover er det noget nær umuligt at finde billige barnevogne, eller i hvert fald dem med nedsat pris, eller tager jeg helt fejl? Jeg håber for min egen og andres skyld, at det er tilfældet - men correct me if I’m wrong, så bliver jeg glad ;)

Alternativet er altid at købe en brugt barnevogn

Sådan er det, når man står som forælder uden flere millioner på bankkontoen. Det kan virkelig betale sig at købe brugte barnevogne og andre ting til baby og børn, i stedet for at betale i dyre domme for noget nyt. Tjek dba eller andre sider, hvor brugte barnevogne sælges og købes flittigt.

Er der et tilbud derude?

Er der et godt tilbud, som er jeg gået glip af, så skriv endelig, så alle kan få glæde af det. Jeg synes altid, der er gode udsalg og babyartikler til nedsatte priser rundt om på nettet, men jeg har bare haft svært ved at finde tilbud på Odder-barnevogne og barnevogne generelt. Skriv endelig, hvis du har set noget enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Britax Römer-autostol - Tilbud og udsalg på autostole sparer dig mest

Skal du have en Römer-autostol, så køb den på tilbud. Det kan kun betale sig, for en autostol bliver ikke rigtig nedslidt på samme måde som så meget andet babyudstyr og børneudstyr. Der er mange Römer-autostole på tilbud online, men der er også andre måder, hvorpå du kan finde billige autostole.

Min kærestes bror købte faktisk en brugt via min kærestes gode veninde Kristina. Hun solgte den brugt til halv pris, og det slår altså alligevel de fleste tilbud på Britax Rømer-autostole - uanset om du køber på udsalg online eller ude i en butik, der sælger artikler til baby og børn.

Men det er sådan, at nogle bare ikke vil købe brugt, og heller vil have splinternye ting til deres barn. Og fred være med det. Vil man ofre de penge, så er det helt i orden med mig - men så kan man også bruge lidt tid på at finde nogle tilbud. Og lad mig da fortælle dig om eet sted, hvor du kan finde Rømer-autostole på tilbud. Det kan du billigalu.dk, hvor du faktisk kan spare 675 kr. Det er en lækker besparelse, men beslutter du dig alligevel for at købe en, der er blevet siddet i før, så spørg familie, venner og bekendte, om de ikke har en eller kender en, der tilfældigvis skal af med en.

Facebook er også et godt sted at stille den slags spørgsmål - eller Twitter for den sags skyld. Så kan du få folk til at retweete din anmodning, og så er der potentielt rigtig mange mennesker, der kan hjælpe dig.

Kender du ellers nogle gode steder, hvor det er muligt at købe autostolene til en billig pris, så må du gerne smide en kommentar :)

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Babyudstyr er vigtig udstyr til din baby - Brug det rigtige!

Køb babyudstyr af den højeste kvalitet! Det er vores råd til dig og din baby. Det kan være alt fra en barnevogn til en bæresele. Baby udstyr skal der være styr på, for den gode kvalitet er det vigtigste! Du har vel ikke intentioner om at købe noget billigt l@rt? Til en billig pris kan du sikkert finde noget brugbart, men lad nu vær med at stole alt for meget på tilbud, for de kan være misvisende. Forhør dig hos andre med børn, og spørg, om du ikke kan købe deres brugte udstyr til babyen. Det er i hvert fald et ret godt råd, som mange gør brug af.

Dit barn skal have det bedste, og sådan er det! Man går altså ikke på kompromis, når det kommer til den slags. Undskyld, jeg siger det, men det gør man bare ikke! Baby og babyens udstyr skal der være styr på fra dag 1.

Der er mange ting at tage højde for

Tremmeseng, badestol puslebord og jeg skal komme efter dig. Dampsterilisator, ammepude og meget mere … Der er så mange ting, man som forælder kan bruge og spilde sine penge på. Det er helt vildt. Her hos Gode Links fortæller vi blot, at man skal passe på.

Billigt er ikke lig med godt

Dette er egentlig et generelt råd, som vi giver her på siden. Det betaler sig altså ikke altid at gå efter det billige bras. Men det kan det gøre, hvis du tjekker de rigtige steder. Man skal dog være heldig. Babyudstyr er en verden for sig - der er meget forskelligt.

Dette er blot en reminder om, at man skal passe på, for babyudstyr skal have en hvis kvalitet, og det kan være svært at finde det helt rigtige. Spørg dine venner og veninder. Hvad bruger de? Kan de lide det udstyr, de har købt til deres baby? Ofte afhænger det af selve barnet, for ikke alt babyudstyr passer til samme baby. Sådan er det bare.

Konsultér dine venner og veninder. Det er vores råd. Hør dem ad; hvad har de succes med, hvad har de ikke succes med?

Har du selv kendskab til området, bedes du at skrive i feltet til kommentarer hernede. Lad os høre fra dig, hvis du ved en masse om emnet.