Tag-arkiv: Biler

Volvo lastbiler i Danmark - Brugte og nye

En god ven i familien er nærmest trucker freak. Han er til store lastbiler, og han kan især godt lide mærket Volvo, fordi der også er svensk blod i ham. Han ledte her den anden dag efter Volvolastbiler i Danmark.

Han har ikke fundet noget endnu, men har har spurgt mig, om jeg vil med en tur for at kigge på nogle brugte Volvo lastbiler. Danmark er jo lidt for stort til at man kan rejse land og rige rundt for at finde et billigt tilbud sådan her og nu, så vi har aftalt at tage ud til en forhandler af Volvo lastbiler i Danmark, selvom det sagtens kunne have været et andet sted i verden, fordi han jo sjovt nok godt kunne tænke sig at købe sin ny billige volvo lastbil i Sverige. Han er sgu inkarneret svenskerfan er han.

Men jeg glæder mig til at komme ud at se, hvad vi kan købe hos lasbilforhandleren. Jeg er ærlig talt ikke selv meget til lastbiler, jeg foretrækker lidt mindre biler. Jeg kender heller ikke mange, der er til den slags store køretøjer - det er mest ham. Men når det ligger i blodet, så er der jo ikke meget at sige til det. Han er dog god til at køre i disse biler - det må man give ham.

På vej derover har vi aftalt at tage forbi noget restaurant for at spise lidt god mad. Men kender jeg ham ret, bliver det til en burger nede i McD. Haha. Han har svært ved at holde hvad han lover, men det ændrer ikke på, at han er en herlig fyr.

Bilforsikring: Priser, unge kan lide

Leder du efter billige bilforsikring-priser, unge forstår og kan nikke ja tak til her og nu? De unge mennesker nu til dags har det allerede svært med betydeligt lavere indkomst end det etablerede, voksne menneske; og så med en finanskrise, der lurer i mørket, gør det bestemt ikke morsommere. Hvorfor skal det være så svært for unge, at finde en billig bilforsikring - en, der ikke koster det hvide ud af øjnene?

Kørekortet er ved at blive taget, og snart kan man låne fars bil til at drøne rundt i gaderne og være cool, lige som de andre. Men piben får en anden lyd, når der skal erhverves egen bil og ikke mindst en bilforsikring. Bilen kunne alligevel fås til en nogenlunde billig pris - så alt er godt endnu, men det meste af opsparingen er brugt op, og så er det lige, at man mangler en bilforsikring.

Man leder og undersøger, men får en lang næse, når priserne bliver sammenlignet. Man kunne have købt 10 biler for den pris, tænker man …

Hvorfor er det ikke billigt at købe bilforsikring til unge?

Priser på forsikringer bliver i flere tilfælde vurderet efter, hvor stor risiko, der er for, at der sker en skade. Og som ung billist er man nærmest nyfødt baby og uerfaren (de fleste er, i hvert fald, men ikke alle), når det kommer til at styre et motoriseret køretøj med 4 hjul, a.k.a. en ganske almindelig bil.

Tager man det med og dertil medregner, at dyre biler eller biler af særlige mærker koster endnu mere at forsikre, kan man nærmest godt vike farvel og tak til drømmen om at cruise rundt, indtil man har vundet den der milliard i lotto.

De laveste bilforsikring-priser, unge vil acceptere, kan kun opnås på denne måde

Find en billig bil. Det er meget afgørende for en bilforsikring, hvis bilen er af et dyrt eller specielt mærke, idet reparation vurderes til at være og i mange tilfælde vil være dyrere, end hvis der er tale om en ganske almindelig personbil.

Sammenlign så mange priser som muligt på forskellige forsikringer. Jo større liste, du får lavet, jo større overblik har du over priserne. Spørg også venner og bekendte om de kender nogle gode tilbud.

Udvælg nogle af kandidaterne med det bedste tilbud, og ring dem op. Ofte kan det lade sig gøre at presse prisen ned, hvis man har tilstrækkelig vilje og lidt “køber-talent”.

Det er nogen gange bare træls at være ung. Men vi håber på det bedste!