Tag-arkiv: Bilforsikringer

Billig bilforsikring for unge og studerende

Den gode forsikring for unge er svær at finde. Grunden til dette er, at man netop som nystartet billist ikke har den goodwill hos forsikringsselskaberne som var man erfaren billist. Derudover skal du indtænke bilens type, da typisk store og dyre biler også koster mere at forsikre.

De unge har det svært, når der skal findes en bilforsikring, som er til at betale. Som studerende har du ikke mange penge, og derfor gælder det om at finde de billigste bilforsikringer, som de forskellige forsikringsselskaber udbyder.

Problemet, når du er ung

Problemet består i, at når du som ung køber din første bil, så bilforsikringen også utroligt dyr, fordi du netop lige har modtaget dit kørekort. Du anses for at være uerfaren, og derfor koster en forsikring meget mere, fordi der angiveligt skulle være større chance for, at du påtager skader på dig selv, din bil eller andre.

En række tips

Hvis du vil betale så lidt som muligt, skal du undgå dyre biler. Vælg en billig bil, som du har råd til at betale. Er du studerende, så er det også sund fornuft - for ikke nok med, at du skal betale for at være forsikret, så koster vægtafgift og andre ting også rigtig meget. Skal du til at starte med at køre, så køb noget, der ikke koster en bondegård, for det vil hjælpe dig økonomisk i mange henseende.

Læs også Bilforsikring: Pris for unge.