Tag-arkiv: Billig kravlegård

Billig kravlegård til en god pris - Fede udsalg og tilbud på babyudstyr

Når den lille baby skal være lidt for sig selv, uden for mors og fars rækkevidde, er det et must med en kravlegård. barnet kan jo ikke ligge i sengen, for så falder det ud, og kravlegården er dermed en ting, et hvert hjem, hvor der er børn, bør have. Det er must-have babyudstyr, og sådan er det.

Men det behøver ikke koste alverden. Faktisk kan du sagtens finde en billig kravlegård. Vi fandt selv en på genbrug - men den skulle nu bruges til vores hvalp, i tilfælde af, at vi skulle på wc eller tage et smut ovenpå. Det hjalp dog ikke meget, for hun slap igennem tremmerne. Det ville en baby dog ikke gøre, men det er alligevel vigtigt med sikkerhed i en kravlegård.

Hvor finder man billige kravlegårde?

Tag lige først et kig i genbrugsbutikken - vi gav selv 75 kr. for vores! Det er altså en pris, der er til at forstå :) Hvis ikke der er noget dér, så tjek steder, hvor der sælges brugt børneudstyr. Det kan sagtens betale sig at købe en brugt kravlegård. Der er jo ikke de store chancer for, at den er blevet hærget af den lille baby, vel? :) Og ellers, så spørg dine Facebook-venner! Tjek dit netværk af venner og bekendte - det kan bedre betale sig, og måske kan du spare penge ad den vej og få dig en billig kravlegård.

Ud over det, så kan du tjekke tojbamsen.dk, som lige nu kører med januar-udsalg.

Har du selv gode tips eller har stiftet bekendtskab med nogle steder, for det er særdeles billigt, så sig endelig frem. Der er altid gode tilbud derude.