Tag-arkiv: Billig

Billig styrthjelm, der giver dig den største sikkerhed

En test fra fpn viser, at billige styrthjelme generelt har god sikkerhed, og dermed er der mange penge at spare, hvis du køber billige styrthjelme.

Personligt er jeg ikke en motorcykel-mand, men jeg har haft en scooter, dengang jeg var 16-17 år - en Yamaha Jog. Jeg fik købt mig en ret billig styrthjelm, og dengang gik jeg ikke engang særligt meget op i sikkerhed, for dengang kørte folk jo bare rundt uden en … eller i hvert fald oftere end hvad der er tilladt. Styrthjelmene giver et lidt underligt look, og selvom de er påkrævet jævnfør dansk lovgivning, så er der mange, der alligevel fravælger at bruge styrthjelmen til beskyttelse. Desværre.

Tjek lige henvisningen til fpn, hvis du vil være sikker på, at den styrthjelm, du køber, er god nok, for der findes selvfølgelig altid nogle (igen desværre), som ikke overholder sikkerhedskravene. Om det er de billigste eller dyreste, er ikke til at sige, men fpn har lavet en test, og den synes jeg, du skal kigge nærmere på.

Har du nogle gode bud?

Kan du komme med nogle gode anbefalinger, så må du meget gerne kommentere. Den slags er lidt svært at teste selv. Jeg mener - du går jo ikke hen og slår styrthjelmen, du gerne vil købe, med en hammer, for at tjekke, om den holder og er af god kvalitet :)

Lad mig høre fra dig, hvis du kender et godt tilbud eller har fundet noget til en rigtig billig pris.

Billig HTC WildFire

Kæresten og jeg har hver især købt en billig HTC WildFire i dag. Super-lækker telefon. Eller … vi har næsten ikke fået afprøvet den endnu, men flot, det er den!

Jeg anbefaler personligt CallMe.dk, hvis du er på udkig efter en billig mobil. Deres priser er super billige :)

Vi satte vores HTC WildFire-mobiler til at oplade for ca. 2 timer siden. Kærestens er opladt, så hun sidder og roder lidt med den nu, men min er endnu ikke fuldt opladt. Øv :P Den burde vel være færdig her om lidt. Men nok om det, du vil sikkert vide, hvor man køber den billigste HTC WildFire.

Det gør du hos 3! Jeg har været tilhænger af 3Mobil i godt og vel 7-8 år, og det er jeg sgu glad for, for de har altid nogle super-tilbud. Så ja - smut ind på 3Mobils hjemmeside eller find din nærmeste 3Butik. Jeg har fået min mobiltelefon for 100 kr., og det er så med 3iDeal-abonnement (399 kr. pr. måned), som inkluderer en masse guf, blandt andet 5 timers tale, fri sms, gratis net og meget mere. Hvis du bestiller nu, så får du gratis tv i 6 måneder; det har jeg så ikke fundet ud af hvordan virker endnu, men det kommer.

Min kæreste har fået et 3iDeal Mini-abonnement. Der får man lidt mindre med, og man betaler så 199 kr. pr. måned. Telefonen skulle der så betales 1000 kr. for. Men det er sgu en fin pris, hvis du spørger mig.

Så ja - skal du have en billig HTC WildFire, så er det igennem 3Mobil. Så vidt jeg kan se, så har de det billigste tilbud lige på nuværende tidspunkt :)

Billig overnatning Sønderjylland

Dengang vi var i Vejle, slog vi et smut forbi Sønderjylland, som jeg også har skrevet om, og her skulle vi finde noget billig overnatning. Sønderjylland har jo meget at byde på, og vi fandt så noget, der var til en god pris.

Vi fik besøgt Koldinghus, som bød på en super skøn udsigt oppe fra tårnet øverst oppe, og senere hen tog vi tilbage til der vi kom fra, men så fandt vi på at tage til Haderslev, Christiansfeldt og de andre sønderjyske byer. Det var en herlig oplevelser. Luften er helt anderledes derude.

Vi fandt jo så noget billigt overnatning i Sønderjylland ret hurtigt da vi ankom. Vi havde faktisk tjekket på nettet først hvor man kunne få det billigst, og jo, minsandten om det ikke lykkedes. Jeg kan huske at vi spiste noget sjovt sønderjysk mad. Det hed noget med æg, måske sol æg? Det var æg med sennep og eddike. Hold da op en overnatning det var. Vi grinte rigtig meget af kombinationen. Men okay, det smagte nu godt, og det var som om, man kunne fornemme sønderjyden i os, da vi spiste det mad og kiggede rundt i naturens skønne omgivelser. Vi er jo oprindeligt fra sønderjylland. Den billige overnatning fik os til at fundere over, hvordan morfar og mormor havde det dengang. Altså set fra vores børns øjne. Det er jo faktisk vore forældre.

De kom jo fra dette sted, med marker og høj græs. Sikke et dejligt sted at opvokse som barn. Det kunne jeg godt have tænkt mig.

Men nu er det vist nok her fra mig og om billig overnatning i Sønderjylland og omegn. Hehe, det rimer. Jeg skal til at have mig et æg sjovt nok, lige som vi fik dengang. Vi er dog løbet tør for eddike, så det bliver altså ikke samme ret vi får her. Jeg tror at Jens ville få et chok, og det kan vi jo ikke have. Eller kan vi? Hehe, vi får se. Men nu er jeg nødt til at smutte. SKAL have noget at spise, så jeg kan være klar til turen ud.

Hej hej.

Billig overnatning Århus

Vi bor ikke så langt fra Århus, så egentlig var det unødvendigt det vi gjorde dengang, men vi fandt et super billigt sted til overnatning i Århus. Det var bare et godt tilbud på overnatning. Århus er en fantastisk by skal jeg forresten hilse at sige.

Der findes en del hoteller og steder, hvor man kan overnatte i Aarhus by, men det skulle for vores vedkommende gå rigtig hurtigt, og vi havde egentlig ikke så mange penge på lommen. Dankortet havde min mand glemt, og jeg havde overtræk. Men det lykkedes os at finde et super sted, hvor man vist roligt kan kalde det for billig overnatning. Århus fik vi også oplevet i stor stil bagefter, men turen gik alligevel hurtigt hjem, for vi skulle jo på arbejde.

Træls er det, når de gode oplevelser bliver ødelagt. Næste gang vi besøger byen, skal vi helt sikker kigge lidt mere rundt. Men som nævnt var det egentlig dumt, at vi bruge grunker på det (som vi kalder det for hjemme) altså penge, for vi kunne sagtens have taget turen hjem i bil, men klokken var mange og vi blev nødsaget til at alligevel at få noget søvn, og Århus’ billige overnatning var ikke til at stå for.

Jeg skal snart til at pakke madpakke, for Jens og jeg skal på en lille picknick tur - aner ikke hvordan det stavet. Det skal nok blive sjovt, men han skal også med vores datter ud til byen har han fortalt, så det bliver nok alliegvel en kort fornøjelse.

Men ja, er der alligevel en der læser med, så kan det anbefales at tage en overnatning i Aarhus hvis man alligevel er det vel at mærke. Der var mange udlændinge dengang vi var der, men det var fordi der var noget konference for forretningsfolk. Jeg er ikke sikker. Alt i alt er det godt, og man får i hvert fald sin søvn. Dejligt. Ro er jo vigtigt. Jeg fik for eksempel ikke min søvn i nat - altså jeg fik da et par timer - men ikke nok, og nu er jeg fuldstændig overtræt. Ved ikke om andre også har det sådan, men det har jeg.

Lamelgardiner - Priser på billigt lamelgardin til hjemmet

Turen er kommet til at lede efter billige lamelgardiner. Tilbud skal der ledes efter, men hvad er bedst og endnu vigtigere, hvor skal det købes? På nettet er det nemt at sammenligne lamelgardin-priser.

Bilka har faktisk nogle gode gardiner, som kan laves efter mål. Eller ja, det siger sig selv - man skal jo have lavet dem efter mål, så de passer. Så måske ender denne rejse hos Bilka, fordi de priser, de tilbyder, er overkommelige.

Jeg ved ikke. Er der nogen, som eventuelt læser dette, som kunne dele deres erfaringer med nogle gode tilbud på gardiner i lamel? Det SKAL bare være lamel, fordi det har vi besluttet herhjemme er det flotteste. Der er helt sikkert noget virkelig stilet over det. Det giver et helt anderledes look end mange andre typer gardiner. Altså, det er selvfølgelig ikke alle værelser her i hjemmet som skal have et lamelgardin. Selv om jeg skulle finde dem til en billig pris, så hænger det sgu ikke helt sammen at have den slags på for eksempel wc’et, vel?

Men ja - hvis der er nogen, der kunne henvise til et godt tilbud, vil jeg meget gerne høre det. Jeg er vist lidt for overtræt nu med alt det vrøvl, jeg skriver.