Tag-arkiv: Billige juletræer online

Nordmannsgran sælges - Her sælges de billige juletræer

Julen står lige for døren, og har du endnu ikke fået købt dig et juletræ, så er det ved at være på tide. De populære Normannsgran sælges i stor stil rundt om i lille Danmark. Men hvor kan man købe disse juletræer billigst, og er det muligt at købe dem online på nettet?

Vi har selv så sent som i gør købt et juletræ af plastik. Det lyder knap så indbydende, og det bidrager måske ikke lige så meget til den “rigtige” julestemning, som hvis det var et ægte Nordmannsgran-juletræ - men for os er det ikke så vigtigt. Nuvel - vi får ikke duften af gran i år, men juletræet ligner alle andre juletræer, og så går der heller ikke lige så nemt ild i det (hvis nu uheldet skulle være ude.

Nordmannsgran sælges på nettet

Er du på udkig efter hvor Nordmannsgran sælges online, så tag et kig på Juletrae.com. Her finder du online salg af flotte juletræer i alle størrelser til relativt billige priser. Desværre er det kun i Sjællandsområdet, de sælger/leverer til. Der sælges alt lige fra 110 cm til 850 cm. Hvem hulen har brug for sådan et stort træ? :D Okay, der er ikke nogen, der har en lofthøjde i deres stue på 8,5 meter - så træet skal selvfølgelig stå ude i en have. Hold da op - det må da pynte helt ekstremt med sådan et gigantisk juletræ!

Vi har ikke plads til så stort et træ hos os, men der skal da nok blive plads til det en dag, når vi finder vores villa :)

Andre steder?

Kender du andre sider end Juletrae.com, er du meget velkommen til at lægge en kommentar. Som nævnt, er jeg selv ikke på udkig efter flere træer, da vi allerede har fået købt et i år - men måske er der andre, der kan drage nytte af din kommentar, hvis du eksempelvis kender et rigtig godt sted med nogle billige priser og tilbud her og nu. Lad mig endelig høre fra dig :)

Og go’ jul til alle!