Tag-arkiv: Billige kunstige planter

Kunstige planter – Udendørs og indendørs planter

Kunstige planter har i mange danske hjem og haver helt eller delvis erstattet de rigtige planter, som kommer fra naturen. De findes i mange forskellige varianter - i forskellige farver og former - og udvalget er intet mindre end enormt stort. Der er mange fordele ved at “drive” kunstige planter - udendørs såvel som indendørs. Læs om fordelene her.

Der er helt sikkert mange fordele ved at vælge planter, der ikke er skabt fra naturens side, men ligeledes er der også ulemper eller i hvert fald nogle faktorer, som man bør tage med i sine overvejelser inden køb.

Den naturlige plante vil altid være det mest populære og foretrukne valg, idet vi - måske blot underbevidst - føler en vis samhørighed med planterne. Vi kommer alle sammen fra samme kilde, lidt banalt sagt. Men ikke desto mindre er det sandt. Vi erstatter heller ikke alle vores kæledyr med plysdyr, og sådan vil det nok også altid forholde sig i forhold til planterne. Derudover giver en frisk og sund plante også ilt og i en eller anden forstand mere liv og atmosfære.

Men når det nu er sagt, så er der heller ikke noget i vejen for at delvis erstatte det, som kommer fra naturens side, med noget kunstigt. Så længe man ikke snakker om delvis erstatning og ikke total; et supplement.

Fordele ved kunstige planter til indendørs såvel som udendørs brug er, at de ikke kræver nogen form for pleje. Du sparer en masse penge på gødning, vand og alt det, der hører med til vedligeholdelse. Udvalget er også gigantisk - så du kan altid finde noget, der på en eller anden måde passer perfekt til hjemmet eller til haven.

En sidste ting er princippet om, at alt levende på et tidspunkt vil forgå. Intet varer ved, ingen lever for evigt. Det samme gælder naturligvis planter, og derfor kan kunstige planter være et fint supplement, hvis man vil have noget, der er flot og pynteligt, uden at det skal erstattes efter få uger eller måneder.