Tag-arkiv: Bordfodboldbord

Bordfodbold - Brugt bordfodboldbord giver en god besparelse

En af mine gode venner og hans brødre er tilfældigvis nogle af Danmarks bedste til bordfodbold. Min ven har haft et bordfodboldbord stående i sit kælderværelse, dengang han boede hos sine forældre, og det var altid populært til fester. Finder du et bordfodboldbord til salg, kan du tydeligt se, at det ikke er helt billige priser, der er tale om, og derfor er der mange penge at spare, hvis man køber et brugt bordfodboldbord.

Jeg spurgte min ven, om det egentlig kunne betale sig at købe brugt i forhold til bordfodbold. Og det kunne det godt, fik jeg at vide. Men du skal bare passe på, at bordfodboldbordet er i nogenlunde god stand, for er det meget brugt og måske endda ødelagt, så koster det også i reservedele og eventuel reparation.

Bordfoldbord - Brugt kan sagtens betale sig

Så konklusionen var, at det sagtens kan betale sig at kigge efter noget brugt, men det er også en god idé at få en kyndig med ud at se på bordet inden køb - en, der har forstand på tingene og kan se, om bordet er i nogenlunde stand.

Køber du på dba.dk og lignende steder, der sælger brugte bordfodboldborde med mere, er det en god idé at opsætte et lille møde med sælger inden køb, så du kan tage et grundigt kig. Du kan sagtens være heldig, at det er et godt bord, som ikke har været igennem en alt hård behandling og dermed har masser af levetid tilbage, og så kan du altså spare en del kroner.

Hvad mener du?

Har du haft dårlige eller gode erfaringer med at købe brugt i forhold til dette, så hører jeg gerne fra dig i kommentarfeltet.