Tag-arkiv: Brætspil

Bezzerwizzer-tilbud - Køb det populære brætspil til en billig pris online

Efter at have prøvet det sjove brætspil, Bezzerwizzer, første gang, fik det mig til at ville købe det. Jeg har altid elsket brætspil, men der har været en periode på nogle år her, hvor jeg ikke rigtig har spillet noget som helst, der ligner brætspil. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv lavet brætspil for flere år tilbage - men det har været mere i rollespilsgenren. Bezzerwizzer er så noget helt andet.

Bedste Bezzerwizzer-tilbud online - Hvor er den billigste pris?

Brætspil kan næsten altid findes til en pris, der slet ikke er fair, i blandt andet butikker som Fætter BR og lignende. Det er ganske enkelt spild af penge. Dengang, jeg var lidt af en nørd, og gik meget op i den slags spil, fik jeg købt det dengang populære Heroes-brætspil i netop BR. Internettet var ikke lige noget, som fandtes i vores husholdning dengang, så jeg måtte betale prisen, og den var bestemt ikke lav.

Heldigvis findes der i dag en masse gode steder, hvor du kan købe Bezzerwizzer på tilbud online til rigtig gode priser.

Det bedste Bezzerwizzer-tilbud, jeg er kommet frem til, er hos CoolShop.dk, som i øvrigt er en meget populære side, netop fordi, deres priserne på deres varer ofte er helt i bund og meget lavere, end hvad du kan finde andre steder på nettet.

Dér kan du købe Bezzerwizzer til en pris a 199 kr., og det er endda inklusiv fragt. Det er sgu en fin nok pris, så tilbud hapser jeg. Jeg glæder mig til at spille det sammen med kæresten på en hyggelig aften med lidt god vin.

Alternativer til CoolShop

Du kan altid være heldig med at finde brætspil i en genbrugsbutik eller på sider som guloggratis eller dba. Det skulle da være muligt at finde spillet til 100 kr., hvis det nu sælges som nyt for 200. Dog har jeg ikke lige tjekket det, for jeg foretrækker ærlig talt, når det er nyt :)

Har du spottet et andet godt tilbud, må du endelig sige til.