Tag-arkiv: Butiksinventar

Brugt butiksinventar finder du her

Der er rigtig mange gode ting ved at undlade at købe nyt butiksinventar. Den mest åbenlyse grund til at købe brugt butiksinventar er, at du kan spare rigtig mange penge.

Det er i sandhed en guldgrube af penge, du kan spare, hvis du vælger at købe brugt. Sådan er det bare. Du kan få meget mere for dine dyrebare penge, hvis du handler i en genbrugsbutik eller et loppemarked, men du skal også passe på.

Brugt er ikke altid godt

Desværre får du ikke kvittering med, hvis du køber brugte varer - så der er dermed ikke nogen garanti for, at den vare, du køber, holder. Sådan er det nu engang. Køber du eksempelvis en gammel lampe, er det derfor vigtigt, at du også lige får den tjekket, inden køb. Med borde og stole, en brugt butiksdisk og møbler i det hele taget, er det en anden sag. Det er mere de elektroniske ting, du skal passe på med - det kan for eksempel være kasseapparater og deslige. Dog kommer det hele også an på, hvilken butik, det drejer sig om: Skal du have bager-butiksinventar, er det svært at finde noget brugt.

Billigt, brugt butiksinventar online

Som nævnt er kræmmermarkeder et godt sted at starte - eller genbrug. Skal du se, om der er noget på nettet, er dba.dk en klassiker. Brugt.dk er også en god side, hvor du kan finde en masse. Har du andre forslag, må du meget gerne skrive herunder i kommentarfeltet.

Tøjstativ på hjul - Billige tøjstativer med hjul, brugte el. nye

Kender du det, når tøjstativet ridser gulvet eller bare er irriterende og besværligt at flytte rundt på? Løsningen er et tøjstativ på hjul, og det er noget, som en hver, der kræver bevægelighed og fleksibilitet, burde have. Der findes mange muligheder online på internettet, hvis du vil have enten et nyt eller brugt tøjstativ på hjul.

Hos os kunne vi godt bruge et godt tøjstativ på hjul, idet vi har rigtig meget tøj. 90 % af det er min kærestes, men sådan er det jo med kvinder og dametøj :) I forhold til butiksinventar er det særdeles smart med tøjstativer med hjul, så man kan flytte rundt på det tøj, der står til udstilling.

På dba.dk finder du ofte nogle gode tilbud på tøjstativer - brugte samt nye. Her kan du ofte gøre en rigtig god handel. IKEA har somme tider også nogle billige tilbud - så det er også værd at tjekke IKEA i dén forbindelse.

Kan du selv anbefale nogle steder med billige priser eller slagtilbud her og nu, kan du bare skrive en kommentar herunder i kommentarfeltet. Jeg er sikker på, at der flere gode steder, hvor det kan lade sig gøre at købe tøjstativerne rigtig billigt.

Dem fra IKEA er rigtig fine - men skal du spare penge, så er det helt klart bedst at gå efter noget brugt, og her er Den Blå Avis, QXL og andre steder, der sælger brugte tøjstativer på hjul og andet brugt butiksinventar, helt perfekt til formålet.

Find billigt butiksinventar her

Når man står og skal købe butiksinventar kan det hurtigt løbe op og koste rigtig meget i sidste ende. Billigt er det sjældent. Skal man have mange ting til sin butik, skal man også af med mange penge, og både du og jeg ved, at butiksinventar - brugt som nyt - koster kassen. Være det dankortautomater, kasseapparater eller skilte - butiksbelysning, butiksindretning osv., så er det ikke lave priser, vi taler om. Derfor er det vigtigt, at du vælger steder, der tilbyder den billigste butiksinventar og butiksindretning.

Billig inventar til butikker online

[STARRATER]

  • nordshop.dk - Stort udvalg og godt sortiment.
  • grapedesign.dk - Butiksindretning, der passer til alle.
  • porsa.dk - Masser af inventar i stål, aluminium, glas og træ til kontorer og butikker.
  • dsiskilte.dk - Display-systemer, messe-systemer og skilte. De har hurtig levering.
  • erfainventar.dk/kroge - butikskroge og lagerkroge til billige online-priser.
  • kic.as - Specialfremstillet inventar i træ til stort set alle formål. Alt bliver bygget fra bunden.
  • avc.dk - Komplette løsninger til instore-tv og digital skiltning.
  • copydanmark.dk - Dankort og kasseapparater. Der tilbydes også programmering.
  • dba.dk/erhverv/inventar/butiksinventar - Brugt butiksinvetar på dba.dk. Altid gode priser.

Ovenstående liste skulle meget gerne dække de flestes behov, men når man skal have inventar til butikker, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Derfor er du mere end velkommen til at kommentere, hvis du har gode henvisninger til steder, der sælger inventar til billige priser.

På forhånd tak.