Tag-arkiv: Casio

Billige Casio-ure - Gode tilbud og udsalg til en god pris

Casio er et mærke, som har mange år på bagen. Jeg husker selv, da jeg havde faktisk ret mange Casio-ure, dengang jeg var barn. Sidst, jeg købte et billigt Casio-ur, var da jeg gik i 9. klasse og var i Rom. De havde rigtig mange forskellige typer billige Casio-ure, som man slet ikke kunne få i Danmark.

Det endte med, at jeg købte et G-Shock-ur. Det var godt nok lækkert. Det fede ved G-Shock er, at det kan modstå store tryk. Lige da jeg have købt det, var jeg faktisk så “smart” at hakke en gaffel ned i uret for at se, hvor meget det kunne modstå. Og faktisk fik uret ikke en eneste ridse - og det på trods af, at jeg virkelig hakkede til på mit nye Casio. Havde det været et hvilket som helst andet billigt ur, havde det ikke modstået mit misbrug.

Men for at vende tilbage til overskriften og om, hvor du kan købe billige Casio-ure, så vil jeg anbefale dig at tage et kig ind hos www.casio-ure.dk, som kører med nogle rigtig billige priser. Her kan du spar en del penge.

For mig er Casio lig med nostalgi. Det minder mig om de gamle dage, hvor jeg var lille og faktisk samlede på ure. Dengang var det moderne med ure, der havde lommeregner. Dem havde jeg flere af. Jeg husker også, at jeg havde et overlevelses-ur med kompas, fisketråd og -krog. Remmen var camouflagefarvet. Det er nok det mest unikke ur, jeg har ejet - dog var det ikke et Casio.

Har du selv haft sjove ure?

Afslutningsvis vil jeg gerne opfordre dig, kære læser, til at kommentere, hvis du kender til steder, hvor man kan købe billige Casio-ure. Bare skriv en kommentar her nederst i artiklen. Det ville jeg sætte pris på.