Tag-arkiv: Charterrejser

Billige charterrejser - All inclusive-rejser med det hele

Er du typen, der gerne vil finde en billig charterrejse, men ikke vil stresse under selve charterferien, over at skulle finde et godt hotel, mad, drikkevarer, tour-guide og deslige, så er det billige charterrejser - all inclusive, du er interesseret i.

Man tager jo på charterferie for at nyde nogle uger væk fra alt ræset - så hvorfor ikke bestille en billig all inclusive-charterferie, hvor du rigtig kan nyde dit ophold under en blå himmel og masser af dejlig sol.

Billige charterrejser - All inclusive-rejser starter med søgning

Et rigtig godt sted at starte er ved at finde nogle billige rejser. Markedet for rejser kan være noget uoverskueligt, men heldigvis findes der services, der kan spare dig for en masse tid.

Dér, hvor min søgen ville starte, er ved at bruge en rejse-søgemaskine. Momondo er en af de mest populære rejse-søgemaskiner. Og servicen gør det godt - rigtig godt.

Når du har lokaliseret den billigste flybillet til det land, du gerne vil rejse hen til, kan du undersøge, om denne udbyder ikke også tilbyder billige charterrejser m. all inclusive.

Jeg ved ikke, om der er andre, der anvender denne strategi. I så fald vil jeg gerne høre fra dig.

Star Tour

Star Tour tilbyder all inclusive-hoteller, hvor du kvit og frit kan glemme alt om at skulle tænke på at betale for mad og drikkevarer samt aktiviteter, der er forbundet med hotellet. Det hele bliver betalt på forhånd, og så er du sikret, at du ikke skal gruble over, hvor næste måltid skal være.

Hos nogle udbydere kan du få en tour-guide til at vise dig rundt, hvilket er et perfekt valg for dem, der gerne vil lære mere om det respektive land på deres ferie.

Jeg er selv ved at undersøge tingene for tiden, idet jeg planlægger at tage ud at rejse med kæresten her i dette år. Intet er blevet besluttet endnu - så hvis du har nogle gode input i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre fra dig i form af en kommentar.

Restpladser - Charterrejser på den billige måde finder du her

Som et prisbevidst menneske ved du, at der er mange penge at spare på restpladser på charterrejser. I flere tilfælde er det ikke alle pladser på flyet, der bliver booket, og det kan derfor være til din fordel at finde restpladser i forbindelse med din næste charterrejse.

Restpladser på rejser kan dukke op, når nogle har meldt afbud eller hvis blot der ikke er blevet booket nok billetter til den respektive rejse. Nogle flyselskaber laver specielle charterrejse-tilbud, når der er ledige pladser.

Restpladser og charterrejser hos Apollo Rejser

Jeg har kigget lidt på Apollo Rejser, som reklamerer med billige restpladser. Deres system til at booke en rejse er umiddelbart hurtigt og nemt at gå til - så det er klart et rejsebureau, du kan overveje, hvis du skal have booket en rejse snarest muligt.

Mine egne undersøgelser viser, at januar og frem til september er de måneder, hvor vi danskere kigger efter tilbud på charterrejser. Hvorimod jule-månederne er forbeholdt arbejde og hygge med familie og venner. Nogle vælger dig at holde julen i de varmere lande, og det kan jeg udmærket forstå, idet Danmark efterhånden er blevet et ret utåleligt land at opholde så i netop disse tider, hvor sneen ramler ned fra himlen.

Mine egne rejseplaner

Jeg har måske fortalt nogle gange for meget om mine egne rejseplaner - mine planer om at tage på jordomrejse eller krydstogt i et par uger , hvor jeg kan se lidt af de steder, jeg endnu ikke har oplevet. Jeg vil meget gerne opleve noget mere af verden.

Anbefal løs

Kan du anbefale nogle gode steder, hvor der kan bookes charterrejser, eventuelt finde billige restpladser eller afbudsrejer, må du meget gerne kommentere her nederst på siden :)

Charterrejser - Tilbud på billig charterrejse til en god pris

Oktober, november og december er de måneder, hvor færrest mennesker kigger efter charterrejser på tilbud, idet der er tale om en travlhedens periode, hvor folk bruger tid på arbejde og på familie. Det er jo også lige i julemånedernes tid, og selvom mange hellere ville ligge og nyde en god drink i swimmingpoolen i blandt andet Spanien, som er et af de lande, man ofte forbinder med charterferie, så kan det være svært at få til at gå op i en højere enhed i forhold til den tid, man har til rådighed i netop disse måneder.

Tager vi et kig på januar, begynder interessen at stige for at tage på en billig charterrejse. Interessen stiger markant og topper i juni måned, hvor mange gerne holder årets længste ferie - og gerne på en charterrejse med varme forhold.

Charterrejser på tilbud

Du kan ofte finde gode tilbud på charterrejser hos de kendte flyselskaber, såsom Apollo, Spies og Star Tour. Skal du spare penge, kan du også forsøge dig med at søge efter de populære afbudsrejser, hvor der ganske enkelt kan gøres store besparelser. Til gengæld skal du være klar over, at du ikke kan booke i god tid, når det gælder en afbudsrejse. Personligt ville jeg kun booke en billig afbudsrejse som et impulsivt indskud. Det kan bestemt betale sig, men har man som jeg ikke meget tid at gøre godt med, er det vigtigere med god planlægning på forhånd.

Er du udkig efter at finde billige “Last Minute”-rejser, kan du tage et kig ind hos Primo Tours, som har nogle gode charter-tilbud. Er du hurtig, kan du nå at få fingrene i et af deres januar-tilbud, men tag også et kig på deres “ugens tilbud” på rejser til mange forskellige lande.

Ovenstående er mit bud på at finde et godt charterrejse-tilbud online.

Jeg er ikke selv den store “rejser”, men det er noget, jeg arbejder på at få gjort noget ved i dette år. Mine overvejelser går på enten en jordomrejse eller et længere krydstogt til nogle lande, jeg endnu ikke har besøgt. Dog kan jeg på forhånd ikke sige, om der bliver tid og overskud til så lang en rejse, og derfor kigger jeg også på charterrejser på tilbud rundt omkring. Indtil videre er det Primo Tours, som har fanget min interesse - men jeg skal have undersøgt markedet meget grundigere, inden jeg beslutter mig for noget som helst.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan anbefale nogle gode rejseselskaber eller hvis du har set nogle gode tilbud, som du også gerne vil dele med andre.