Tag-arkiv: Clipart

Clipart til fødselsdag - De flotteste gratis flag og andre cliparts

Skal du have fundet gratis clipart til fødselsdagen, er der råd at hente her. Vi har taget et kig på nogle sider, der tilbyder fødselsdags-cliparts - flag, lagkager, lys, hjerter m.fl. - helt gratis og til fri afbenyttelse. Der er nogle rigtig flotte ind imellem. Store billeder, der ikke kun passer til fødselsdage, men også til mange andre anledninger. Klik ind og se nærmere.

Skal du have fundet gratis clipart til fødselsdagen, er der råd at hente her. Vi har taget et kig på nogle sider, der tilbyder fødselsdags-cliparts - flag, glade mennesker, lagkager, lys m.fl. - helt gratis og til fri afbenyttelse.

Det kan være, at du skal lave et tillykkekort med clipart, til en 60-års fødselsdag eller en anden dag, der skal fejres. Til det skal du have nogle billeder, du kan indsætte i din PowerPoint eller hvad du nu ellers bruger. Vi har fundet nogle sider frem, som du kan bruge. Og har du selv tilføjelser, er du hjertens velkommen til at give dit besyv med.

Du kan hente en masse cliparts på Fest-tips.dk - De er helt gratis.

Derudover er der masser at hente på Bordplan.dk. Der findes en masse smukke billeder.

Kender du flere gode sider, er du velkommen til at dele dem med os andre ved at lægge en kommentar hernede. Det kan være lidt svært at finde de bedste ressourcer på nettet - så lad os alle hjælpe hinanden. På forhånd rigtig mange tak :)

Clipart-flag og fødselsdagsflag til din PowerPoint – gratis

Ressourcer til gratis cliparts til din PowerPoint, hvis du skal lave et fødselsdagskort el.lign.

Et hurtigt indskud her fra InfoBlog. Er man flittig til at benytte sig af PowerPoint, når der eks. skal laves tillykkekort, fødselsdagskort osv., er det naturligt, at man vil have nogle flag med ind i sin PowerPoint-præsentation. Læs resten