Tag-arkiv: Dametøj

Vintage-kjoler online - Kæmpe udvalg i vintagekjoler på nettet

Vintage-tøj er egentlig bare et mere elegant ord for ældre tøj - tøj fra en tidligere æra. I spænd med, at det er blevet mere og mere moderne at gå i tøj, der tidligere var moderne, bliver ordene retro og vintage brugt om rigtig meget modetøj i disse dage. De forskellige looks fra ældre generationer er med andre ord blevet moderne igen, og ikke mindst vintage-kjoler er noget, som efterhånden er gået hen og blevet utroligt populært.

Billige vintage-kjoler online

Der er dukket flere og flere online shops op, som sælger vintage-kjoler, vintage-tøj og -accessories på nettet. Desværre er vintage-kjoler som regel ikke helt billige, og du kommer ikke udenom at købe noget brugt, hvis du skal helt ned i en prisklasse, hvor det begynder at blive spændende. Dette er i hvert fald taget ud fra egne observationer.

Jeg vil derfor gerne opfordre dig som læser til at kommentere herinde, hvis du har fundet nogle shops, hvor det kan lade sig gøre at købe nogenlunde billige vintage-kjoler online eller ude i danske butikker. Lad os lave en liste med gode butikker på nettet, der sælger til billige priser eller har gode tilbud.

Vintage koster desværre, og jeg er faldet over denne shop, vintagesonika.dk, hvor udvalget er rigtig stort, men priserne er også ret høje, hvis altså du sammenligner med meget andet tøj. Hjemmesiden er ikke tip-tip moderne, men udvalget er som nævnt ret overvældende. Har du andre gode bud på butikker med den slags retro-tøj, hvor priserne er nogenlunde rimelige, må du hjertens gerne lægge en kommentar herunder i kommentarfeltet.

Billige kjoler til fest - Billige festkjoler online til super priser

Hvilken kvinde drømmer ikke om at møde op til en fest og stjæle al opmærksomheden med flot makeup og en lækker festkjole. Selvom det kan virke lidt egoistisk, så vil vi alle sammen gerne føle os specielle. Og især til en fest, hvor mange gerne vil se sig godt ud, er det vigtigt for nogle, at man gør noget ekstra ud af sig selv. Med en rigtig flot kjole til fest er størstedelen er det halve af arbejdet gjort.

Se tilbuddene hos online-mode.dk

Billige kjoler til fest online

Men det at finde en billig kjole til fest kan være en ganske dyr affære, hvis man kigger de forkerte steder. Det kan jeg roligt nikke genkendende til, for jeg kender mange, der går meget op i at finde alt andet end billige kjoler til fest. Heldigvis findes der nogle steder, hvor du sagtens kan købe billige festkjoler online, og endda nogle, der er rigtig flotte.

I dette indlæg tager vi et kig på festkjolerne fra online-mode.dk, som er en shop, jeg lige for nylig er kommer forbi. Her finder du altså nogle gode tilbud, der er værd at overveje.

Priserne starter på 230 kroner og opefter. Det dyreste, jeg har set i denne shop, er kjoler til 500 kr., og de fleste koster 250. Det er altså nogle billige priser, og kjolerne er ekstremt flotte og frække, hvis du spørger mig.

Udvalget er relativt stort, og jeg er faktisk ikke kommet forbi andre online shops, der har så stort et udvalg af billige kjoler til fest og samtidig så gode priser.

Du er velkommen til at kigge forbi siden og skrive din mening herinde på bloggen. Det ville jeg sætte pris på.

Du kan besøge online-mode.dk her. Se DressMe.dk, som har masser af gode tilbud lige nu!

Shiny leggings til hotte piger og kvinder

Leggins eller leggings findes i vid udstrækning i mange forskellige, farver, og typer. Især de seneste år er denne type meget simple beklædningsgenstand blevet meget populær hos piger i alle aldre, jeg kan da godt afsløre, at jeg har et par favoritter, når det kommer til leggins.

Se DressMe.dk og Online-mode.dk, som har masser af gode tilbud lige nu!

Shiny leggings - det skinnende look er lækkert

Blandt mine absolut favoritter er shiny leggings eller wetlook leggings, som de vistnok også kaldes. Der er bare et eller andet over sådan nogle lange, glinsende kvindeben :) Jeg synes ikke, jeg ser så mange kvinder gå i dem, måske fordi, det er en smule vovet (hvad mener du?), eller også er det bare ikke så populært helt generelt.

Køb billigt dametøj i supermarkeder

Ofte kan man finde billige leggings i eksempelvis Føtex og Bilka - men den shiny type har jeg ikke lige spottet. Mange synes ikke om at købe tøj i supermarkederne, fordi det er pinligt at gå i “billigt tøj”, men når det kommer til den slags tøj, strømpebukser, sokker og andet, som sagtens kunne give sig ud for at være et hvilket som helst andet mærke, så er supermarkedet faktisk et fint supplement til tøj-shopping, hvis du spørger mig.

Har du set nogle butikker, hvor shiny leggings kan købes enten online eller i en butik i de danske gader og stræder, så sig lige til. Jeg kunne godt finde på at overraske kæresten med lidt ekstra tøj, som i øvrigt både hende og jeg selv synes er rigtig flot.

Men skriv gerne en kommentar, hvis du har noget at byde ind med. Der findes så mange gode tøjbutikker derude med billigt tøj og ofte nogle gode udsalg eller tilbud. Så skriv lige, hvis du har fundet noget. Det ville jeg sætte rigtig meget pris på.

/Jan

Blazer til kvinder

Tiderne har ændret sig meget, og det er ikke længere kun moderne for mænd at gå med blazer. Der bliver også lavet blazer til kvinder, men udvalget er selvfølgelig ikke helt så stort som udvalget for det modsatte køn. Nogle vil mene, at kvinder og blazere er en underlig kombination, som overhovedet ikke burde eksistere. Personligt er jeg lidt tvetydig.

Der er visse blazere til kvinder, som kvinder sagtens kan bære. Men der findes også dem, som efter min mening ikke helt burde høre hjemme i en kvindes garderobe. Det er ikke rigtig dametøj, hvis du spørger mig, men jeg respekterer naturligvis dem, der synes, det er pænt for kvinder at gå med blazer.

Det kan groft sammenlignes med en mand, der går med kjole. Dette ser du heldigvis ikke mange steder, og så alligevel: I Skotland bærer mænd kittel. Men det er så en helt anden snak, idet det bunder i tradition.

Billige blazere til kvinder online

Rebuy.dk er altid et godt sted at udforske for modetøj til kvinder såvel som mænd. Jeg har ofte fundet nogle gode tilbud derinde, og lige nu er der også nogle blazere til salg. Malene Birger er en dansk tøjdesigner, som blandt andet også designer jakkesæt og blazers. Hun kører med meget stilrent tøjdesign, og er du en pige, der elsker fedt modetøj, så er Malene Birger et godt tøjmærke at tjekke ud.

Har du været forbi et sted, hvor du kan købe blazere til piger, damer, kvinder og andre former for hunkønsvæsener, :) så må du meget gerne lægge en kommentar, hvis du har lyst til at gøre opmærksom på et godt tilbud eller udsalg, du har set enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Skovmandsskjorte til kvinder, damer og piger

Bliver ordet skovmandsskjorte nævnt, tænker jeg personligt på en kraftig mand med kraftigt fuldskæg, lige som i de der reklamer for skovmandsbrød. Men faktisk kan skovmandsskjorter sagtens klæde kvinder rigtig godt, og selvom det ikke ligefrem er tøj, som kvinder og piger ofte går i, er det ikke helt umoderne med en skovmandsskjorte til kvinder.

H&M har blandt andre nogle rigtig fede skovmandsskjorter til piger og damer. Oftest har de dem til en ganske billig pris, for H&M har jo generelt ret gode priser. Nogle af de ting, jeg har købt hos H&M, har bestemt ikke fejlet noget - ellers ville jeg jo ikke have købt dem ;) Jeg har selv købt nogle lækre skjorter (dog ikke skovmandsskjorter) og meget andet fedt tøj.

Som kvinde kan du også prøve heldet hos Trendsales.dk. Her er der lige nu en Vila-skovmandsskjorte til salg. Trendsales er en online bazar med tøj, og det vil sige, du kan byde på det tøj, der er til salg. Der kan spares rigtig mange penge på tøj, så det vil jeg da anbefale dig at tage et kig på, hvis du er interesseret i at finde gode tilbud på tøj til kvinder og mænd.

Har du selv måske spottet et fint tilbud på de fine skov-skjorter til damer, piger og kvinder på nettet eller i en butik, må du selvfølgelig gerne skrive en kommentar herom. Du udfylder bare felterne nederst på siden :)

Modetøj i store størrelser - Tøj til store kvinder og mænd

Bare fordi, man som kvinde har lidt kurver, eller som man har lidt ekstra på sidebenene, skal det ikke være umuligt at finde modetøj i store størrelser. Udvalget er ikke helt ekstremt stort, men der findes faktisk rigtig meget modetøj i store størrelser til både mænd og kvinder - eller store piger.

Jeg har her fundet to butikker online, som sælger modetøj i større størrelser, end hvad størstedelen af befolkningen er vant til at se. Jeg håber, det kan bruges.

Til kvinder og store piger med kurver

Her har jeg fundet charlotandme.dk, som lader til at have et pænt udvalg i forhold til modetøj. Tag et kig og vurdér selv, om der er noget for dig. Du kan også se mere her: Dametøj i store størrelser.

Til de stærke mænd

Her har jeg se på xltoj.dk, som også er en dedikeret tøjbutik på nettet, som sælger også fedt tøj til mænd. Det bør du klart tjekke ud.

Kom gerne med flere anbefalinger

Ovenstående var kun lige, hvad jeg umiddelbart kunne finde. Kan du hjælpe mig lidt ud, og komme med andre anbefalinger - måske ud fra egen erfaring - så er du hjertens velkommen til at lægge en kommentar herunder i kommentarfeltet. Det er nemt og ligetil.

Du kan også læse InfoBlogs populære artikel om damesko i store størrelser. Her er der faktisk flere, der har kommenteret og kommet med nogle rigtig fede tøjbutikker online. Tag et kig derind :)

Og ellers så håber jeg, du kan hjælpe med at gøre listen endnu større, så andre kan få glæde af det. På forhånd tak :)

Ilse Jacobsen-gummistøvler på udsalg - Se shops med tilbud

Når man nævner Ilse Jacobsen, tænker man med det samme gummistøvler og regntøj. Du får rigtig god kvalitet og lækkert design, når du køber Ilse Jacobsen-gummistøvler. Udsalg og tilbud er jo netop startet landet rundt, og idet vi ikke taler om helt billige gummistøvler, så er det specielt rart at finde nogle Ilse Jacobsen-gummistøvler på udsalg, så man ikke skal betale det hvide ud af ørerne.

Første tøjbutik på nettet med Ilse Jacobsen-gummistøver på udsalg, som jeg vil nævne, er caroline-mathilde.dk. Desværre finder du i skrivende stund kun en enkelt gummistøvle (med slankeskind), som er nedsat fra 1.199 til 799 kr. Besparelsen er virkelig stor, når man tænker på, hvilket mærke, det drejer sig om. Desværre er det også den eneste gummistøvle, de har på tilbud - men der dog er andre sko og sandaler, som er på udsalg.

Den anden mulighed: Eshoes.dk - De har nogle gode priser.

Brugte gummistøvler

Dine største chancer for at lave gode besparelser på gummistøvler fra Ilse Jacobsen er uden tvivl at finde dem brugt. Det kan du eksempelvis gøre på sider som TrendSales.dk, hvor der er altid er gode tilbud og tøj og sko til billige priser. Ellers kan du forsøge dig med dba.dk. Rebuy.dk er også et godt bud, men det er ikke lige gummistøvler, du find mest af derinde.

Anbefal en butik

Kan du anbefale et sted med Ilse Jacobsen-støvler på udsalg eller tilbud, eller har du set en tøjbutik online, hvor priserne generelt er billigere end de andre steder, må du meget gerne lige bruge et par sekunder på at vedlægge en kommentar. Jeg synes godt nok, det er svært at finde nogle gode udsalg på lige netop disse gummistøvler. Måske du kan hjælpe? Jeg hører i hvert fald meget gerne fra dig!

Designers Remix Collection på udsalg i disse online shops - Lækkert dametøj

Bag Designers Remix Collection står danskeren Charlotte Eskildsen, som designer det flotte dametøj, som er meget populært. Tøjmærket kom til verden i 2002, og er et stort hit blandt modebevidste piger og kvinder, der gerne vil have noget lækkert tøj, som også er dansk-designet.

Lige nu kan du finde mange gode Designers Remix Collection-udsalg online. Stilen er sexet, udfordrende og nyskabende; et eksempel er tøjet med det karakteristiske kattehoved - hvilket er ganske specielt indenfor dametøj, men også meget anderledes og flot.

Hos lbask.dk kan du lige nu finde gode udsalg på Designers Remix Collection, hvor du blandt andet kan finde en lækker tunika med kattehoved til nedsat pris.

På den populære online bazar med tøj til damer såvel som mænd, trendsales.dk, kan du også finde et godt udvalg og byde på nogle af det lækre tøj, Charlotte Eskildsen har designet.

Fashionforme.dk har også et godt tilbud lige nu, hvor du kan købe nogle super-cool leggins, som er nedsat med 20 %.

Der er masser af Designers Remix-udsalg for tiden, så det er bare om at komme ud af busken og være hurtig til at sikre sig noget af det flotte dametøj, der lige nu kan købes til billige priser online.

Kan du anbefale nogle gode forhandlere af dette tøjmærke til kvinder, må du gerne skrive det i form af en kommentar her på siden. Det ville jeg sætte stor pris på. Der findes altid gode udsalg rundt omkring, og kender du til et, så vil jeg da meget gerne vide det :)

Paprika-tøj - Flot dametøj til en billig pris online - Se shops her

Paprika er normalt et tøjmærke, som forhandles i butikker såsom Føtex. Paprika-tøj er lækkert dametøj, der samtidig er rigtig billigt.

Men det er ikke kun i supermarkedet, du kan finde Paprika-tøj. Det kan helt bestemt også købe online, og det kan du gøre hos online tøjbutikker som SmartGirl.dk samt Nelly.com. Kæresten og jeg blev enige om, at det faktisk er ret pænt det dametøj, de laver. Jeg kan personligt godt lide deres Chiffon rara dress, som kan købes helt ned til 249 kr. hos Nelly.com. Det er en super-billig pris på en rigtig flot kjole.

Kender du andre tøjbutikker for kvinder, der forhandler tøjmærket Paprika, må du meget gerne skrive en hurtig kommentar nederst på siden. På forhånd tak. Og huske endelig også at tjekke de gode tøj-udsalg, som der køres med lige nu ;)

Modström-udsalg - Billige tilbud på stilet modetøj online

Danske Modström er et populært mærke inden for dametøj, og lige nu kan du spare rigtig meget på det lækre dametøj fra Modstrøm på udsalg. Modström forsyner Danmark hvert år med hele 6 kollektioner, og derudover laver de også deres X-Line-kollektion.

Deres dametøj sender et klart signal: Det er det et super kvindeligt look blandet med et rå udtryk. Det er stilet tøj til moderne piger, der går op i mode. Og derfor er det også meget populært blandt piger og kvinder, der elsker cool tøj.

Der er udsalg på Modströms egen tøjbutik online, hvor du lige nu spare op til 70 % på mange forskellige varer. En besparelse på 70 % er ikke småting, når der er tale om et populært og lækkert tøjmærke som dette. Så det er bare om at komme ind og se, hvilke konkrete tilbud på dametøj de har lige nu. Tjek deres outlet-sektion, hvor de lige nu kører med udsalg. Deres populære Money-jakker og Monster-jakker er lige nu nedsat med 700 kr.!

Kender du nogle gode tøjbutikker på nettet eller bare IRL, hvor der lige nu er gode tilbud at indhente, så skriv det endelig i kommentarerne her nederst på denne side.

Estelle-tøj - Pænt og billigt dametøj og pigetøj

Er du ude på at spare lidt ekstra penge på dametøj, så er der gode besparelser at gøre, hvis du køber Estelle-tøj.

Estelle laver pænt dametøj og til en pris, hvor alle kan være med. Det er altid dejligt med tøjmærker og tøj, der samtidig er flot, men heller ikke koster alverden. Et kendt eksempel er H&M, som driver en meget succesfuld forretning, hvor både mænd, kvinder, piger og drenge kan købe billigt tøj.

Hvor kan tøjet købes?

Jeg kender flere, som helst ikke vil blive set i en Tøj & Sko-butik - men hér kan du faktisk købe Estelle-tøj. Ud over det, er der generelt rigtig mange penge at spare, hvis man handler hos Tøj & Sko, hvis du bare skal have helt basale ting, såsom sokker, undertøj, kjoler, bukser, skjorter og bukser. Tag et kig ind i din nærmeste butik og se, om der ikke er et godt tilbud for dig.

Bilka sælger også Estelle-dametøj og -pigetøj. Faktisk har jeg oplevet, at Bilka generelt har noget ganske udmærket tøj til billige priser, og når jeg står i tøjsektionen i en af deres butikker, er jeg bestemt ikke bleg for at tage et lille kig. Der er masser af pænt herretøj såvel som dametøj til favorable priser.

Kender du andre forhandlere, må du meget gerne skrive det i kommentarerne.

Rosemunde-udsalg! Stort udsalg på tøj fra Rosemunde

Det kendte, danske modebrand Rosemunde kommer hvert år med fire kollektioner af tøj til kvinder og piger. Ofte kan du spare mange penge ved at finde Rosemunde på udsalg, og det er ikke så svært at finde det gode udsalg, idet Rosemunde sælges i over 700 tøjbutikker.

Lige nu kan du spare op til 50 % på det flotte tøj til damer og piger fra Rosemunde på udsalg. Ved at klikke ind på deres tøjbutik online, kan du finde en masse flot dametøj og pigetøj til nedsatte priser. 50 % er en rigtig god besparelse, og de tilbyder endda også et godt tilbud, hvor du kan købe 2 stk. tøj og dermed spare på den måde. Det har jeg ikke set i andre tøjbutikker på nettet.

Inde på deres side kan du få et kort frem, så du kan finde din nærmeste dametøjsbutik, og måske kan du finde et godt Rosemunde-udsalg i en by i nærheden af dig.

Der er især rigtig meget gang i udsalgene for tiden. De store tøj-udsalg er netop startet, og kvinder, mænd, piger og drenge flokkes i det nærmeste storcenter, og internettet bliver gransket for de lækre priser.

Har du nogle gode anbefalinger i denne forbindelse - har du spottet et udsalg, eller bare et kanon-godt tilbud - må du meget gerne lige bruge 1 minut på at nævne det i kommentarfeltet nederst på siden :)

Hunkemöller-undertøj - Udsalg og billige priser på det lækre lingeri

Skal du rigtig forkæle dig selv med lækkert undertøj eller lingeri, så er Hunkemöller-undertøj virkelig en klasse for sig og helt sikkert noget, som mange kvinder, der gerne vil have lidt ekstra, har i deres garderobe. Hunkemöller holder ofte kæmpe udsalg på deres undertøj - frækt og pænt såvel som helt normalt og stille og roligt undertøj.

Min kæreste har fortalt, at hun mange gange har set Hunkemöller-undertøj på udsalg, hvor man kunne spare helt ned til 70 %. Inde på Hunkemoller.dk skiltes der lige nu med 50 %-udsalg. Så det er bare om at komme ind i din nærmeste forhandler og finde nogle gode tilbud.

[STARRATER]

Kæresten har en del frækt lingeri og pænt undertøj fra Hunkemøller, som hun har købt til en billig pris i Århus. Et godt tidspunkt at købe dametøj på er lige nu, hvor der er gang i udsalg landet rundt. Der er sindssygt mange penge at spare, nu hvor julen er forbi og alle tøjbutikker holder udsalg.

Min egen mening om Hunkemöllers undertøj er, at jeg er helt vild med det. Nu er jeg også så heldig at have den smukkeste kvinde på Jorden, så undertøjet sidder jo godt på hende. Men der er ikke tvivl om, at det er noget rigtig flot og lækkert lingeri, der er tale om - med blomster, blonder og jeg skal komme efter dig.

Kender du selv nogle gode butikker, hvor de har billige priser, eller har du set et udsalg enten online eller i en lingeributik, så må du meget gerne lige skrive det i en kommentar her på bloggen :)

Læderjakke til kvinder - Billige læderjakker til damer og piger

Som det er med skindjakker til damer går skindjakker til damer heller aldrig af mode. En skindjakke passer perfekt til for eksempel et par fede Acne-jeans eller en flot læder-nederdel. Det vil altid være moderne inden for dametøj - og selvfølgelig også herretøj - i et eller andet omgang. Personligt synes jeg en læderjakke til kvinder giver et råt og selvstændigt udtryk. Det giver en tøjstil med kant og coolness

Flot Vero Moda-læderjakke til kvinder nedsat med 400 kr.

[STARRATER]


Det er lykkedes mig at finde denne flotte læderjakke fra Vero Moda, og den er på tilbud.

Tjek læderjakken hos Smartgirl.dk her

Når du køber en læderjakke laver du også en god investering i og med, læderjakken kan holde i rigtig mange år, såfremt du også passer godt på den. For at jakken kan få en høj levetid, kan du imprægnere den - og så har du altså en jakke, der holder.

Læderjakke til kvinder - Billige priser, udsalg og tilbud online

Der er to veje at gå i forhold til køb af læderjakker: Du kan vælge at købe en brugt jakke på eksempelvis en side som rebuy.dk, hvor rigtig mange danskere sælger og køber modetøj, eller du kan købe en ny. Man kan sige, at der er fordele ved begge veje: Er du mere til en læderjakke til kvinder, der er blevet gået i og dermed er blød, så køb en brugt. Vil du hellere have din helt egen, som ingen har gået i, er det jo også fedt - men så er den også stram og skal gås til. Nogle steder sælges brugte læderjakker faktisk til dyrere priser end nye. Hvad du er til, er selvfølgelig et temperament-spørgsmål og et spørgsmål om, hvilken tøjstil, du går efter.

Trendsales.dk er også en god side. Den kalder sig Danmarks største tøjbazar. Her finder du nærmest alt inden for dametøj og herretøj. Der er tøj til alle, og ofte er der fede tilbud og udsalg med lækre priser. SmartGirl.dk er også en af Danmarks største tøjbutikker online med et gigantisk udvalg lækkert modetøj og selvfølgelig også jakker i læder.

Kan du anbefale andre steder, må du gerne skrive det i kommentarfeltet nederst her på siden. Der er altid fede udsalg derude; så del gerne med os andre :)

Skindjakker til damer - Find billig skindjakke til kvinder og piger her

Skindjakken går nok aldrig af mode - for hverken kvinder eller mænd. Selvom nogle vil mene, at det er synd for dyrene, vil der er altid være et udbud efter skindjakker. Damer som mænd har båret tøj, der er lavet af skind eller pels siden tidernes morgen, men om det nogensinde ændrer sig i fremtiden, er ikke til at spå.

Selvom jeg ikke er typen, der går med skindjakke, må jeg indrømme, at der er mange skindjakker til damer, som er pæne. Lange skindjakker til damer er ikke lige min favorit - det er til gengæld de helt korte. Kæresten har en - eller sikkert flere - og det kan passe rigtig godt med sådan en kort skindjakke sammen med et par stramme Acne-jeans. Det er der sikkert flere fyre, der vil give mig ret i.

Det fede ved skindjakkerne er også, at det kan bruges til alle sæsoner: på en varm sommeraften eller en kold vinterdag.

Billige skindjakker til damer - Udsalg og tilbud online?

Tager du et kig ind hos SmartGirl, finder du altid et godt udvalg. SmartGirl er Danmarks måske mest populære tøjbutik på nettet for piger og kvinder. Det er den kvindelige udgave af SmartGuy. De har altid nogle fede tilbud, og jeg kender rigtig mange, som handler der fast, ganske enkelt fordi, der er så meget lækkert at vælge imellem, og så er priserne altså til at forstå. Billige priser og et stort sortiment er det, der skaber en succesfuld tøjbutik - ingen tvivl.

Prøv at tage et kig på deres tøj - der er masser at vælge imellem.

Andre udsalg og tilbud samt gode tøjbutikker online

Smid en kommentar, hvis du har set et godt tilbud på skindjakker til damer, cool overtøj til damer eller bare kender en tøjbutik a la SmartGirl, som generelt sælger til billige priser. Jeg hører gerne fra dig. Måske jeg kan få lidt inspiration til en gave til min dame :)

Dametøj i store størrelser - Billigt tøj til store piger og kvinder

Jeg har tidligere været omkring damesko i store størrelser, og der er kommet nogle rigtig gode henvisninger frem i kommentarsporet. Men hvad med dametøj i store størrelser? Hvor finder man billigt tøj til store piger - på nettet eller ude i butikkerne? Lad os tage et kig på, hvor der findes billigt og pænt tøj til kvinder, der er lidt større end gennemsnittet.

Jeg kan forstå, at det må være træls som kvinde, at være meget større end gennemsnittet, hvis man gerne vil finde noget flot tøj. Du kan kigge i de fleste dametøjsbutikker - du finder en masse flot tøj, men intet passer til dig. Det er rigtig træls, og jeg kender det godt lidt selv fra dengang, jeg selv vejede en del kilo mere, end jeg egentlig burde. Jeg kan så ikke sige, at jeg var vildt stor - måske 20-25 kilo for meget - men det var alligevel hårdt at få eksempelvis jeans til at passe.

Anyways. Jeg synes, det er rigtig cool, at der findes butikker, der går op i at have et større udvalg af både herretøj og dametøj i store størrelser - for vi er jo ikke alle sammen ens.

Der findes også butikker, som udelukkende sælger tøj til store piger. Jeg kan huske, da jeg boede i Kolding, at der lå en tæt på, hvor jeg boede. Jeg ved, at den var velbesøgt.

Tøj til store kvinder online på nettet

Her er en række sider, som sælger tøj til store kvinder og piger på nettet.

  • HosJytte.dk - Hos Jytte kan du købe dametøj fra mærkerne Zay by Zizzi, Zhenzi, Studio Zizzi, Veto, Zizzi-Jeans, Cassiopeia, Deluca, Crizpy by Zhenzi. Et pænt udvalg.
  • XLpiger.dk - Selvom store piger nok ikke bryder sig om navnet på siden, er denne butik fyldt med en masse flot dametøj.
  • CarmaKoma.com - Du kan lige nu spare op til 70 %.

Kender du andre gode sider, eller har du erfaringer med ovennævnte, må du meget gerne skrive en kommentar nederst på siden.