Tag-arkiv: Diasscanner

Diasscanner - Brugte og nye dias-scannere til en billig pris

Skal du have en diasscanner - brugt eller ny - så er det værd at notere, at en negativ-scanner slår en normal scanner med flere længder. Lad os tage et kig på, hvor du kan finde en billig, brugt dias-scanner eller en ny fra eksempelvis Nikon, Canon eller andre gode og kendte mærker.

En god ide er, at lægge mærke til, når ALDI kører med nogle af deres tilbud på diasscannere. ALDI har som regel ret gode tilbud, og ofte er det faktisk ting, der er af okay kvalitet.

Gode mærker

Nogle af de bedste mærker er uden tvivl Canon og Nikon. Hos dem kan du stole på, at du får kvalitet for pengene. Selv hvis du køber brugt, så kan du være heldig med at finde en diasscanner, der stadig holder i mange år frem, fordi kvaliteten på Nikons og Canons produkter er så fantastisk.

Brugt - hvor?

En god ide er, at tage et kig ind på dba.dk. Her finder du ofte et fint udvalg, og så er prisen jo god, fordi du køber en brugt vare.

Nyt - hvor?

Tag et kig ind hos EDBpriser.dk. Så kan du sammenligne priser på scannere, og finde den bedste pris, der er at finde på nettet lige nu. Tjek selv.

Anbefalinger fra læseren

Kan du anbefale noget, ser jeg frem til at høre fra dig. Har du set nogle billige priser, udsalg eller tilbud online, så skriv endelig.