Tag-arkiv: Fastelavn 2011

Fastelavn 2011 - Kostumer/udklædning, pynt og inspiration

Fastelavn 2011 bliver fejret helt præcis 6. marts, men rigtig mange institutioner, børnehaver og skoler fejrer fastelavn op til flere dage inden eller efter, så det passer med kalenderen. Fastelavn i 2011 bliver endnu en periode med sjove kostumer og slå katten ud af tønden. Ved du allerede, hvilken udklædning, du skal have på, eller har du forberedt dig på, hvor du skal fejre fastelavn i 2011?

Har du børn er det nærliggende at gøre lidt ekstra ud af fastelavnen. Der skal købes fastelavnsboller, børnene skal have nogle fastelavnskostumer og så kan du hænge en tønde op i haven, hvis altså I har en.

Fastelavnskostumer i 2011 - og hvad var populært sidste år?

Ben 10 var helt sikkert noget, som mange små drenge var klædt ud som sidste år. Det kommer vi nok også til at se noget af i år. Spider-man, Batman og Superman er bestemt også nogle klassikere, som vi får at se. Klassikeren hos små piger er prinsesse-kostumer, Askepot og Tornerose. Det uddør aldrig, og i 2011 kommer vi helt sikkert også til at se en masse prinsesser i Danmark den 6. marts :)

Hvad mener du, bliver populært til fastelavn i 2011?

Hvad med kostumer til voksne?

Voksne er sjældent med på den - men har du børn eller arbejder du med børn og unge, så er du måske lidt kedelig, hvis ikke også du klæder dig ud? Fastelavn kan sagtens laves om til en sjov dag for voksne. Der findes i dag så mange udklædninger - ikke mindst de frække - og måske kunne det være en sjov idé at klæde jer ud på fastelavnsdag, og peppe forholdet lidt op?

Det tror jeg, at jeg personligt vil opfordre til herhjemme :) Jeg har selv et politimandskostume og et Batman-kostume, og kæresten har mildest talt en masse sjov og spas, som kunne tages i brug.