Tag-arkiv: Fodmassageapparat

Fodmassageapparat og massageapparater generelt

En god massage er guld værd, og især fodmassage kan gøre underværker, fordi det er et vigtigt samlepunkt for kroppen. Der er endda nogle, der siger, at alt kan helbredes ved blot at man arbejder med fødderne. Nuvel, det skal jeg ikke udtale mig om, men jeg ved, at god massage på fødderne er ren terapi herhjemme. Jeg giver nemlig fodmassage stort set hver eneste aften (der er nok mange kvinder, der er misundelige på min kæreste). Derfor ved jeg også lidt om det, og kæresten har også udtrykt, at hun måske godt kunne tænke sig et fodmassageapparat.

Det pudsige er, at jeg endnu ikke er stødt på nogle fodmassageapparater, der er gode nok. Jeg synes ganske enkelt ikke, der er nok power i de fodmassageapparater, jeg har prøvet. Det bedste bud på et godt massageapparat til fødderne, er nok noget, der ligner dette hos fnebs.com. Det er en slags massagesko eller rettere sagt massage-sandaler, du tager på fødderne, og så skulle det ellers give en vidunderlig og afslappende følelse.

Nu har jeg ikke prøvet lige præcis den model, jeg henviser til dér, men af hensyn til pris (den koster kun 159 kr.), vil jeg da gerne anbefale dig at tage et nærmere kig på den. Jeg er dog stadig skeptisk, og inden jeg erhverver mig et billigt fodmassage-apparat på tilbud eller på udsalg, så skal jeg stensikkert teste det af, for jeg har på ingen måde været imponeret over det, jeg har prøvet.

Jeg vil da meget gerne høre fra andre, hvis nogen kan stå inde for bestemte modeller fodmassageapparater. Tilbud og billige priser på den slags findes jo et hav af steder, men kan det virkelig passe, at man ikke kan få noget, der bare er lidt ordentligt, hvis man også er villig til at give lidt ekstra penge? Det vil jeg da gerne vide lidt mere om.