Tag-arkiv: Fyringsolie-prisudvikling

Fyringsolie-dagspris - Find den billigste pris og spar kassen!

Priser på fyringsolie afhænger i høj grad af verdensmarkedet - så det burde i realiteten ikke være så svært at købe fyringsolie - og dog. For selv en mindre rabat gør en stor forskel, idet du jo køber rigtig meget olie på en gang. Når det drejer sig om 1.000 liter, så kan du nok regne ud, at bare 1 kr. pr. liter gør en gigantisk forskel.

For at du bedst kan få en god rabat, skal du holde øje med fyringsolie-dagspriser. Denne prisudvikling kan du følge på eof.dk. På den måde kan du se, om du kan ramme en god dag, hvor du kan få fyringsolien billigt.

Ydermere er det vigtigt i forhold til at finde billig fyringsolie til gode priser, at du også finder dig et nyt oliefyr. Har du allerede fundet en god dagspris, kan du spare endnu mere, hvis du også har et nyt oliefyr, fordi et nyt oliefyr bruger olien meget mere optimalt. De gamle fyr skaber en masse forurening, og det er selvfølgelig rigtig dårligt for miljøet.

Så ikke nok med, at du sparer en stor procentdel penge, gør du også en god ting for naturen. Det er da win-win for alle :)

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du lige netop har fundet en god dagspris. Jeg sidder ikke og tjekker dagspriserne selv, for vi kører ikke med oliefyr. Dog har vi et vennepar, som gør, og de skal snart til at købe ind. Har du set en god rabat på nettet, så sig endelig til.