Tag-arkiv: Gratis tillykke-kort

Tillykke-kort

Et godt tillykke-kort skal sætte de mest positive følelser i gang hos den, som ønskes tillykke. Man kan sagtens købe flotte tillykke-kort på nettet eller ude i butikkerne, og har man mod på at lave dem selv, vil glæden hos den, du ønsker tillykke, formodentlig være endnu større, idet vedkommende ved, at du har lagt noget personligt arbejde i det. Hvilket kort ville du selv foretrække? Det personlige eller det købte?

Fødselsdagskort, konfirmationskort og dåbskort - det er nogle af de typer tillykke-kort, der bliver solgt og lavet mest af i disse tider. I bund og grund er der ikke den store forskel på kortene; de har samme budskab - men anledningerne er forskellige. Lidt sjovere bliver det, hvis kortene kan afspille musik - en lille melodi eller en lyd, som gør kortet lidt mere underholdende. Disse kort har desværre ikke en lang levetid pga. batteriet - så hvis man vil købe noget, som holder i mange år, bør man undgå musikkort og den slags, selvom det kan være fristende.

Lav det selv

Skal du i gang med at lave noget selv, er det ikke særligt svært. Det kræver ikke, at du er særligt præcis med en saks, kan skrive gribende tekster eller har en masse dyr papir. Det er fantasien og tanken, der tæller. En sikker klassiker er, at man klipper eller printer et ældre billede ud - et foto, som kan få fødselsdagsbarnet eller konfirmanden til at føle sig glad. Man kan klistre fotoet på et stykke farvet papir, og kombineret med lidt tekst, der ikke er helt generisk og kedeligt, har man lavet sig et tillykke-kort og samtidig sparet nogle penge.

Du kan læse flere gode tips her.