Tag-arkiv: Have

Havekrukker (frostsikre) - Hvor køber man en frostsikker havekrukke til haven?

Jeg har ledt og ledt efter frostsikre havekrukker til have, men må indrømme, at løbet er kørt. Jeg kan ikke finde noget. Det eneste, jeg har fundet, er nogle oplysninger om Barholt-krukker, som skulle være 100 % frostsikre. Siden, jeg har fundet dette på, kan du se her. Men hvor man køber disse krukker, ved jeg ikke. Kan du hjælpe mig?

Vi har ganske vist ikke en rigtig have - kun en, som vi deler med andre. De andre bruger den dog ikke, og vi kan godt lide at pynte lidt op. Dette havde vi tænkt os at gøre med et par frostsikre havekrukker.

Det har før lykkedes mig at få hjælp ved at spørge herinde, så nu prøver jeg lykken igen.

Kender du et sted, hvor man kan købe havekrukker, der er frostsikre og gerne til haven, så må du meget gerne bruge et par sekunder herinde på at skrive en hurtig kommentar. Det ville jeg sætte stor pris på.

På forhånd tak
/Jan

Redskaber til havetraktor

Gode og billige redskaber til din havetraktor eller plæneklipper. Gode tilbud på billigt tilbehør og græsslåmaskiner online. Det kan findes ved at kende til de rette steder. Personligt har jeg afprøvet dba.dk og siden hobbyhytten, som jeg har fået anbefalet af en god ven. Priserne er godt nok høje på nye havetraktorer, men det kan lade sig gøre at finde det brugt på nettet.

Jeg anbefaler personligt Texas.dk, hvis du er på udkig efter de bedste og sågar de billigste redskaber til havetraktoren :)

Forleden skulle jeg lede efter nogle redskaber til havetraktoren, og det fik mig til at indse, hvor mange gode steder, der egentlig er, hvor man kan finde brugte redskaber til en forholdsvis billig penge.

Normalt er jeg ikke til brugte ting, men med de priser, der lige nu er på en havetrakor af god kvalitet, måtte jeg indse, at jeg nok hellere skal prøve mine chancer med noget, der er anvendt før, men selvfølgelig stadig kan yde noget.

Noget af det, man kan bruge til havetraktoren er en såkaldt øko-rive. Det er et godt tilbehør at have. I den forbindelse fandt jeg frem til følgende side https://www.hobbyhytten.dk/shop/redskaber-til-havetraktor-9c1.html, som godt nok kun tilbyder to forskellige varer lige på nuværende tidspunkt - og så er det heller ikke brugt, men jeg har fået anbefalet netop deres produkter, da de skulle være af høj kvalitet. Det er helt sikkert en god ting at have til sin plæneklipper.

Desuden kiggede jeg også på Den Blå Avis. Det er selvfølgelig klassikeren. Her fandt jeg utroligt meget til både havetraktor og andre haveredskaber. Der er virkelig guld at hente. Jeg bestemte mig for at købe en lille brugt græsslåmaskine, som faktisk yder fantastisk. Det fede er også, at du kan komme ud og afprøve den, inden du køber. Ja i hvert fald, hvis ejeren er med på ideen.

Nu er sommeren jo på vej, så jeg skal rigtig ud og slå græsset, så det kan blive pænt til havefesten. Har du selv nogle anbefalinger, du kan stå inde for, så vil jeg da meget gerne høre nærmere. Du kan skrive hernede helt anonymt, hvis du vil.