Tag-arkiv: Havetraktor

Redskaber til havetraktor

Gode og billige redskaber til din havetraktor eller plæneklipper. Gode tilbud på billigt tilbehør og græsslåmaskiner online. Det kan findes ved at kende til de rette steder. Personligt har jeg afprøvet dba.dk og siden hobbyhytten, som jeg har fået anbefalet af en god ven. Priserne er godt nok høje på nye havetraktorer, men det kan lade sig gøre at finde det brugt på nettet.

Jeg anbefaler personligt Texas.dk, hvis du er på udkig efter de bedste og sågar de billigste redskaber til havetraktoren :)

Forleden skulle jeg lede efter nogle redskaber til havetraktoren, og det fik mig til at indse, hvor mange gode steder, der egentlig er, hvor man kan finde brugte redskaber til en forholdsvis billig penge.

Normalt er jeg ikke til brugte ting, men med de priser, der lige nu er på en havetrakor af god kvalitet, måtte jeg indse, at jeg nok hellere skal prøve mine chancer med noget, der er anvendt før, men selvfølgelig stadig kan yde noget.

Noget af det, man kan bruge til havetraktoren er en såkaldt øko-rive. Det er et godt tilbehør at have. I den forbindelse fandt jeg frem til følgende side https://www.hobbyhytten.dk/shop/redskaber-til-havetraktor-9c1.html, som godt nok kun tilbyder to forskellige varer lige på nuværende tidspunkt - og så er det heller ikke brugt, men jeg har fået anbefalet netop deres produkter, da de skulle være af høj kvalitet. Det er helt sikkert en god ting at have til sin plæneklipper.

Desuden kiggede jeg også på Den Blå Avis. Det er selvfølgelig klassikeren. Her fandt jeg utroligt meget til både havetraktor og andre haveredskaber. Der er virkelig guld at hente. Jeg bestemte mig for at købe en lille brugt græsslåmaskine, som faktisk yder fantastisk. Det fede er også, at du kan komme ud og afprøve den, inden du køber. Ja i hvert fald, hvis ejeren er med på ideen.

Nu er sommeren jo på vej, så jeg skal rigtig ud og slå græsset, så det kan blive pænt til havefesten. Har du selv nogle anbefalinger, du kan stå inde for, så vil jeg da meget gerne høre nærmere. Du kan skrive hernede helt anonymt, hvis du vil.