Tag-arkiv: Havetrampoliner

Havetrampolin - Tilbud online på havetrampoliner med sikkerhedsnet

En god havetrampolin er en trampolin købt hos en forhandler, der udelukkende forhandler dem. Pas på med billige tilbud, og endnu vigtigere: husk at få et sikkerhedsnet til trampolin med oven i købet, da det kan være en god sikkerhed i forhold til at undgå ulykker.

Et godt tilbud på havetrampoliner er svært at finde på nettet - men det kan lade sig gøre at finde en trampolin af høj kvalitet, hvis man ser sig godt om og ved, hvad man skal kigger efter. Ultimativt er det vigtigt, at kvaliteten er i top.

Som udgangspunkt er det en god ide at kigge efter sider, der udelukkende sælger trampoliner, idet du så er sikker på at få noget ordentligt, hvor alt er i tip-top stand. Det er i hvert fald min erfaring. Og hvis du skal købe en havetrampolin til børn, så er det en virkelig god ide at investere i en med sikkerhedsnet, så barnet ikke risikerer at falde udenfor trampolinen og slår sig. Det sker nok lidt for tit, og som forælder har man et stort ansvar.

Konklusionen er, at du bør passe på med de helt billige tilbud og et hvert produkt, du ikke er helt sikker på vil være noget for dig. Det kan være en rigtig god ide at finde en test eller flere på nettet, inden du bruger dine penge. Søg på nettet, inden køb.

Og så er det altså vigtigt, at du investerer i et sikkerhedsnet, da det kan mindske risikoen for skader. Man kan nemlig nemt komme galt afsted - og det behøver slet ikke være fordi, du prøver at lave en saltomortaler eller ville spring … det kan sagtens være et misfejlet hop, der gør, at du eller en anden hurtigt kommer til at springe så højt, at man lander ved siden af havetrampolinen.

Læs også mere om havetrampolin-tilbud her.

Sikkerhed er vigtigt!

Havetrampolin - Tilbud og priser på trampoliner til din have

Havetrampoliner på tilbud - med det nødvendige sikkerhedsnet, hvis du har børn. Personligt synes jeg ikke, det er særlig forsvarligt at købe en havetramplin uden sikkerhedsnet eller sikkerhedsbur, så du undgår, at man kommer til at hoppe ved siden af. Jeg har fundet to gode tilbud frem fra trampolincenter.dk.

Havetrampoliner er efterhånden ved at blive ret populære hos danskerne. Det er ofte, når jeg går forbi et stort hus, at jeg ser børn hoppe op og ned. Sommeren er jo langsomt ved at ramme landet, og så er det mægtigt med en selv en lille havetrampolin. Tilbud findes der selvfølgelig altid en masse af - men glem ikke, at prisen er mindre vigtig, hvis sikkerheden ikke er i orden. Til børnene, skal du huske et sikkerhedsbur (eller sikkerhedsnet).

Noget af det billigste, jeg har kunnet finde, er Jumpfree Star fra www.trampolincenter.dk - til en 2.500 kr. Et fint tilbud, men desværre følger der ikke et sikkerhedsbur med, så det skal du købe som tilbehør ved siden af.

Derudover er der Superjumper 14, hvor du får et sætpris, det vil sige får et sikkerhedsnet med oveni. Prisen ligger så på 5.400 kr. - og det er selvfølgelig ovre i den dyre ende, men kvaliteten er altså også høj. Du får i hvert fald en havetrampolin, som kommer til at holde i rigtig lang tid.

Har du andre gode forslag til sider med billige havetrampoliner, kan du blot skrive herunder. Lad os hjælpe hinanden.