Tag-arkiv: Herretøj

Seven Seas-skjorter online til en billig pris - det finder du her

For noget tid siden skrev jeg et indlæg om strygefri skjorter, da det er netop den type skjorter, jeg selv køber. En læser ved navn Ulrik, som driver en webshop med herretøj har været så venlig at kommentere og komme med gode råd. Han har anbefalet skjorter fra Seven Seas, og hermed kommer så min anbefaling af hans online-butik.

Seven Seas - Skjorter, der er krølfri/strygefri

Ikke alle Seven Seas-skjorter er strygefri/krølfri, men flere af dem er, og det er nemlig en faktor, der er rigtig vigtig for mig. Jeg hader ganske enkelt at stryge tøj. Vi gør det meget sjældent herhjemme, og hvis nogen skal gøre det, så bliver det ikke mig, medmindre der ikke er andre udveje :)

Seven Seas-skjorter er derfor perfekt til mig, også fordi, de er lavet af 100 % bomuld, hvilket gør det rigtig behageligt at have skjorten på. Selv har jeg altså endnu ikke købt en skjorte fra Seven Seas, men når der kommer en oprigtig anbefaling fra en, der til daglig beskæftiger sig med salg af skjorter og en, der har erfaring inden for tøj til herrer, så vil jeg ikke tøve med at skrive om det her på min blog.

Køb Seven Seas-skorter billigt på nettet

Da jeg er rigtig glad for de kommentarer og den hjælp, jeg har fået fra Ulrik fra mensbasic.dk, vil jeg gerne anbefale dig at tage et kig på hans shop med skjorter, undertøj, sokker og meget mere tøj til mænd. Tag selv et kig på de billige Sevens Seas-skjorter, du kan købe via Ulriks shop her: https://www.mensbasic.dk/shop/seven-seas-skjorter-2c1.html. De fås helt ned til 299 kr. pr. skjorte lige nu, og det er altså et godt tilbud.

Tag et kig ind på siden.

Modetøj i store størrelser - Tøj til store kvinder og mænd

Bare fordi, man som kvinde har lidt kurver, eller som man har lidt ekstra på sidebenene, skal det ikke være umuligt at finde modetøj i store størrelser. Udvalget er ikke helt ekstremt stort, men der findes faktisk rigtig meget modetøj i store størrelser til både mænd og kvinder - eller store piger.

Jeg har her fundet to butikker online, som sælger modetøj i større størrelser, end hvad størstedelen af befolkningen er vant til at se. Jeg håber, det kan bruges.

Til kvinder og store piger med kurver

Her har jeg fundet charlotandme.dk, som lader til at have et pænt udvalg i forhold til modetøj. Tag et kig og vurdér selv, om der er noget for dig. Du kan også se mere her: Dametøj i store størrelser.

Til de stærke mænd

Her har jeg se på xltoj.dk, som også er en dedikeret tøjbutik på nettet, som sælger også fedt tøj til mænd. Det bør du klart tjekke ud.

Kom gerne med flere anbefalinger

Ovenstående var kun lige, hvad jeg umiddelbart kunne finde. Kan du hjælpe mig lidt ud, og komme med andre anbefalinger - måske ud fra egen erfaring - så er du hjertens velkommen til at lægge en kommentar herunder i kommentarfeltet. Det er nemt og ligetil.

Du kan også læse InfoBlogs populære artikel om damesko i store størrelser. Her er der faktisk flere, der har kommenteret og kommet med nogle rigtig fede tøjbutikker online. Tag et kig derind :)

Og ellers så håber jeg, du kan hjælpe med at gøre listen endnu større, så andre kan få glæde af det. På forhånd tak :)