Tag-arkiv: Herreur

Skagen-ure - Priser og tilbud på billige Skagen-ure

Jagten er sat ind efter billige priser på Skagen-ure, og jeg har fundet nogle relativt gode tilbud frem, som jeg lige nu sidder og overvejer. Skal, skal ikke. Min ven Gorm har et Skagen-ur, og det var dét, der fik mig til at overveje netop dette ur. Designet på deres ure er super-fede - meget minimalistisk og samtidig stilet. Det er i hvert fald det, der trækker, for jeg er ikke så meget til store guldure og flashy ting.

jeg har - som du måske er bekendt med, hvis du har læst med på bloggen - kigget efter en del forskellige tilbud på herreure. Sidt så jeg på det tyske mærke Junghans samt Casio, som jeg har haft gode erfaringer med, dengang jeg faktisk samlede på ure.

Hvor finder man gode priser på Skagen-ure?

Skagen leverer jo både dameure og herreure, men det er ikke kæresten, der skal have noget denne gang. Jeg har taget et kig på den nyere side med de spøjse tv-reklamer, Wupti.com, og synes faktisk, at deres udvalg og priser på Skage-ure ikke er helt ringe. Det havde jeg egentlig ikke lige regnet med fra Wupti.com. Du kan se deres priser på ure her.

Jeg har kigget lidt på model 233LTMB, som er et sort herreur til 699. Meget stilrent og pænt, uden noget som helst lir. Det er sådan, jeg kan lide det.

Jeg ved fra min ven Gorm, at kvaliteten på urene er virkelig god. Han har haft sit ur i mange, mange år, og det fungerer top-notch den dag i dag.

Har du andre forslag til forhandlere, vil jeg blive meget glad for at få en kommentar fra dig :)

Herreure på tilbud - Find et billigt herreur på udsalg i dag og spar mange penge

Der er flere, der mener, at et herreur symboliserer magt og prestige. Personligt er det lang tid siden, jeg har gået med ure. Du kan eksempelvis læse min historie om billige Casio-ure, og så vil du vide, at jeg ikke har gået efter herreure på tilbud i mange år. Men det betyder ikke, at jeg ikke har ønsket mig at finde et billigt herreur på tilbud.

Jeg er faktisk i gang med at kigge på gode tilbud på herreure, fordi jeg synes, det er rigtig pænt med et ure til herrer. Jeg er ikke enig om at det symboliserer alt ovenstående - men det er da et tegn på, at man som mand gør lidt ekstra ud af sit udseende.

Det bliver dog nok ikke til et Casio-ur denne gang. Jeg har kigget rigtig meget på Seiko-ure. Jeg synes virkelig meget om Seikos design, og kvaliteten skulle også være helt i top. Men prisen er desværre også derefter. Du skal i hvert fald slippe afsted med nogle tusind kroner, medmindre du selvfølgelig finder dette herreur på tilbud.

Men hvor finder man så billige ure til herrer? Jeg har kigget et par minutter på nettet, og der er i hvert fald trendytime.dk, som lige nu har nogle ret flotte Camel-ure til nedsat pris. Jeg må indrømme, at jeg aldrig, før nu, har hørt om dette mærke. Jeg troede, det var et cigaretmærke :)

Men urene er i hvert fald rigtig flotte. Og ved du hvad - trendytime.dk har faktisk også tilbud på Casio-ure. Sikke et held. Nu får jeg jo næsten lyst til at købe et - men jeg gør det ikke.

Kan du anbefale nogle gode sider, der sælger herreure på tilbud eller på udsalg, må du meget gerne skrive det i form af en hurtig kommentar. Det ville jeg helt sikkert sætte stor pris på. Det haster ikke at finde et ur for mit vedkommende - så jeg kan sagtens vente og granske markedet lidt nærmere, inden jeg køber.