Tag-arkiv: Herreure

Junghans-ure: Priser, tilbud samt udsalg på billige ure fra Junghans

Jeg er jo i gang med at kigge efter nogle eftertragtede herreure på tilbud, og jeg er kommet forbi en del forskellige butikker. Lige nu har jeg haft et kig på Junghans-ure, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Indtil i dag kendte jeg slet ikke til Junghans-ure. Men deres priser er faktisk udmærket, og jeg kan overall godt lide design-stilen.

Junghans er måske heller ikke lige det mest kendte mærke, hvis man er dansker. Og det var da også min halv-tyske kæreste, som gjorde mig opmærksom på disse ure. Så vidt jeg kan se, kører de deres design primært i sølv.

Rent prismæssigt ligger vi på nogle tusind. Det er ikke meget anderledes end eksempelvis Seiko og andre mærker, der ikke ligger i den helt billige ende.

Gode priser på Junghans-ure

Nok de bedste priser på Junghans-ure, jeg indtil videre har fundet, er på Aveny.dk. Jeg synes generelt, det er priser, der er til at have med at gøre. Er du på udkig efter et herreur i høj kvalitet, er du også nødt til at betale prisen. Det koster, men i sidste ende er det billigt, fordi du får et ur i kvalitet, der rykker.

Du kan i øvrigt også læse mit indlæg om billige Casio-ure, hvis det skulle være et ur-mærke, du er interesseret i.

Jeg skal jo snart til at beslutte mig, men jeg håber stadig på input fra andre, der måske ved, hvor man kan få Junghans-ure til priser, der er endnu bedre end det, jeg har set hos Aveny.dk. Det skal lige siges, at jeg ikke gider et brugt ur. Det holder bare ikke for mit vedkommende. Jeg skal have noget, der er splinternyt og lækkert.