Tag-arkiv: HTC Flyer

HTC Flyer entrerer tablet-markedet

Taiwanske HTC er de seneste år vokset hurtigere end nogen anden mobiltelefonproducent på markedet. HTC er mest kendt for deres smartphones, men nu prøver de at indtage et andet marked - nemlig tablet-markedet. HTC Flyer er navnet på den første tablet-computer fra den taiwanske gigant, og i dette indlæg tager vi et hurtigt kig på blandt andet på HTC Flyer-priser samt fordele og ulemper.

Først og fremmest, så tag lige et kig på den lækre HTC Flyer-tablet herunder. Ved et hurtigt kig ligner den blot en forstørret HTC-telefon. Cool :)

HTC Flyer-tablet

Med Flyer-tabletten får du også en pen/stylus, som blandt andet kan anvendes til tegning eller bare til at skrive med. Intet innovativt, men alligevel meget rart. HTC Flyer kommer også med et indbygget 5 megapixel HD-videokamera.

Ulempen - eller udfordringen om man vil - ved denne nye tablet er, at HTC af en eller anden grund har valgt at bruge en ældre version af Android-styresystemet. Det drejer sig om version 2.3, som i øvrigt ikke er lavet til tablets, eller tavle-computere, som de også kaldes på godt dansk. I stedet for at bruge den seneste 3.0-version, som netop er lavet til tablets, har HTC valgt at modificere 2.3 til HTC Flyer. Hvilke tanker, der ligger til grund for denne beslutning, kan jeg ikke sige. Det lyder umiddelbart mærkeligt, men der må være en forklaring på det. Måske ved du mere?

HTC Flyer - Pris

Vejledende HTC Flyer-pris skulle ligge på 4.400 for den billige og 5.400 for den dyre. Forhåbentlig ser vi nogle prisændringer, når Flyer endelig bliver lanceret, for prisen skal jo helst kunne konkurrere med iPad, så det bliver fordelagtigt.

Har du set, hvor man kan købe den billigste HTC Flyer, må du meget gerne bruge et par sekunder af din tid på at skrive dette i kommentarfeltet her nederst på siden. Jeg har meget kraftigt overvejet en iPad 2, og har først nu set, at HTC er på vej med en tablet, og da jeg efterhånden er blevet større HTC-fan end Apple-fan, kunne jeg godt forestille mig at rette blikket på en billig HTC Flyer i stedet, hvis sådan en findes.