Tag-arkiv: Hunde-adfærdsbehandling

Hvalpetræning og gode råd til at adfærdsbehandling af din hvalp

Når din hvalp skal trænes, er der nogle ting du skal være klar over. Professionel hvalpetræning er vigtigt, så du undgår at hvalpen ter sig underligt. Det kræver adfærdsbehandling på den rigtige måde - med blandt andet amichien bonding - den metode, som hundelytter Jan Fennel har opfundet. Gør det rigtigt fra dag 1, og du vil få en gladere hund, som du vil elske - en hund, som opfører sig korrekt.

En hvalpetræner med mange års ægte erfaring i “felten” er det, der skal til, hvis du vil få fuld valuta for hvalpetræning af din hvalp. Det nytter ikke noget - faktisk kan det være direkte dårligt - at få træning til din hvalp af en, som ikke har et meget bredt kendskab til hundeverdenen. Jeg tager hermed fat i de mest basale, men samtidig også de vigtigste ting, i forhold til hvalpetræning.

At få en ny, lille hvalp i hjemmet er et job i sig selv. Det er ikke bare “lige”. Det er en god ide, at få professionel hjælp allerede fra starten, for så er du bedre rustet til at skabe et godt forhold til hvalpen og dermed opnå en effektiv hundeopdragelse.

Navngivning af hunden

Lad være med at vælge et langt navn med mange stavelser. Det kan godt være, du vil kalde din hvalp for Maximilian d. 3., men så kan jeg godt love dig, at hvalpetræningen stopper her. Vælg et hundenavn på 1-2 stavelser. Det forstår hunden meget bedre! Jeg kender en hund, der blev navngivet “Prinsesse”. Det er lige en stavelse for meget til, at hunden kan forstå det, og så blev den jo bare kaldt “Sesse”.

Hvad mere?

Et navn er selvfølgelig kun starten. Har din hund adfærdsproblemer, skal de afhjælpes, og dette gøres bedst med Amichien Bonding. En række naturlige metoder, udviklet af hundelytter Jan Fennel.

jeg vil helt klart anbefale dig at læse mere om Amichien Bonding, hvis du vil vide mere om hvalpetræning eller bare hundetræning generelt.

God fornøjelse med at blive amatør-hvalpetræner for din nye ven :)