Tag-arkiv: Hunde til salg

Schæferhunde til salg - Flot, lydig og intelligent schæfer til salg

Er du på udkig efter rigtig flotte schæferhunde til salg, så kig med her. Min kærestes bror og hans kæreste skal desværre af med Samson, som er halv schæfer, halv labrador (se billede længere nede). Samson er 3 år, og foruden at være halv labrador, er der bare ingen tvivl om, at det her er en schæfer - endda en meget lydig og intelligent af slagsen.

Schæferhund til salg: Samson, 3 år

Schaeferhunde til salg - Samson Her er han - Samson. En hammer-intelligent schæfer-labrador med en masse ægte schæfer-krudt i blodet. Samson kan i forvejen en masse tricks, han er lydig, utroligt tro mod sin ejer og bare dejlig.

Desværre for min kærestes bror, er han også en af de schæferhunde, der må sælges, fordi der ikke er plads til ham i hjemmet. De vil helst ikke af med en dejlig schæfer som ham, men som travl børnefamilie og endda med en ældre labradortæve, har de måttet sande, at der lige nu ikke kan være plads til en ekstra i familien :(

Men måske kan det være, du kan tilbyde denne dejlige schæferhund et nyt hjem? :)

Han er i øvrigt meget vant til børn.

Se lige den flotte hale. En rigtig schæfer-hale :)

Schæfer til salg

Schæfer til salg - Kom med et bud

Det er svært at sætte pris på menneskets bedste ven, men da der ikke er andre muligheder, så må det være sådan.

Er du interesseret i at møde Samson, så tag kontakt :)

Tlf. 31 20 29 06

- eller skriv en mail direkte til mig her (jeg svarer som regel meget hurtigt). Skriv evt. dit telefonnummer i mailen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt!

Schæferhund til salg - Tag kontakt vedr. Samson :)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Hunde til salg

Bliv umådeligt meget klogere på billige hunde, der sælges på nettet. Gode priser - ja hvad er dét egentlig, når du skal købe en hund - en hundehvalp eller en voksen hund? Det er af særdeles stor vigtighed, at du finder ud af, hvad vaccinationer, chipning og den slags koster. Nogle gange har den hund, som sælges, fået de nødvendige ting - men ikke altid. Hvis du ved, hvad hunden har behov for, og hvor meget de forskellige ting koster, kan du meget bedre lave en prissammenligning.

Jeg vil i øvrigt gerne anbefale PetDreams.dk, hvis du er på udkig efter billige ting til din hund. Du skal jo være klar med hundesele og den slags, inden du køber din hund, ikke? :) Jeg synes selv, de har nogle billige priser!

Hvis du er på udkig efter at købe en hund, så kan du her læse lidt om gode tips i forhold til hundekøb. I Danmark er der et hav af hvalpe og voksne hunde til salg, og det, der er rigtig vigtigt ved køb af hund, er hvad du helt præcis får for prisen.

Hunde sælges til mange forskellige priser

Priserne på hunde, der bliver solgt, er utroligt forskellige. Én ting er, at du skal vide, hvad selve racen ca. er værd, men så skal du også vide, at hunde med stamtavle generelt har en højere salgspris. Ydermere skal du vide, om hunden er chippet, er forældrene HD-testet, har hunden fået de nødvendige vaccinationer? Med mere …

Der er rigtig meget, der skal holdes styr på

Det er forholdsvist nemt at finde hunde til salg på danske hjemmesider, men som nævnt ovenfor, skal du først vide, hvad du får med. Vaccinationer koster, diverse tests koster - og det samme med chipning. Så husk at spørge opdrætter om, hvad der følger med, når du kontakter dem; det er nemlig ikke altid, at det står beskrevet på hjemmesider, hvor du kan oprette annoncer i forbindelse med hunde til salg.

Så husk altid at få at vide, hvad der følger med - helt konkret. Find ud af, hvad de forskellige ting koster, og så kan du derefter bedre lave dine egne prissammenligninger. Og når det så er sagt, så kan det anbefales, at du får en hund med stamtavle, så du kan være mere sikker på, at du får en sund og rask hund eller hvalp :)

Har du input i forhold til denne lille artikel, er du velkommen til at skrive hernede :)