Tag-arkiv: Hundeartikler

Hundeartikler online

En hund kræver ikke blot opmærksomhed og kærlighed - den kræver også det rette udstyr og tilbehør for, at den skal trives og have det godt. Der findes utroligt mange hundeartikler online såvel som i hundebutikkerne i den “virkelige verden” - men priserne på hundeartikler er vidt forskellige alt afhængigt af, hvor man køber. Er du klar til en side med billige hundeartikler online, så er der ikke lang ventetid endnu.

Jeg vil gerne anbefale dig at kigge ind hos PetDreams.dk, hvis du vil have de billigste hundeartikler på nettet :)

Jeg kan nemlig med stor stolthed meddele, at jeg er ved at arbejde på en ny side om hunde, som sætter hundeejere i fokus. En af de ting, jeg planlægger, er en stor sektion med hundeartikler - altså ting til hunde, hundeudstyr, hundetilbehør, og hvad det nu ellers kaldes. Sektionen skal hjælpe dig som hundeejer med at finde alle slags hundeartikler og kun de bedste til prisen.

I nærheden af os findes der en hundebutik, der handler med hundeartikler, som koster 2-3 gange så meget, som jeg kan finde det til andre steder, blandt andet på nettet, men også i andre hundebutikker. Det synes jeg simpelthen ikke er fair, at butiksejere snyder deres kunder på den måde. Det kan godt være, at hundeudstyr ikke er det billigste i verden, men der er altså ingen grund til at sælge tingene til overpriser, så vi mennesker ender med at stå med tomme pengepunge. Det er svinsk.

Til gengæld kan man på nettet finde mange gode hundeartikler til en god pris. Men som det også er i “virkelighedens verden” - altså ude butikkerne (eller i hvert fald som i førnævnte butik) - svinger priserne meget.

Er du klart til en ny hundeside - en side med alt om hunde - der hjælper dig med at spare en masse penge, så skal du bare vente og se. Kig herind igen om nogle dage, og besøg vores nye hundeside med gode artikler, hundetips og ikke mindst hunde artikler online.

Jeg kan personligt ikke vente med at lancere siden, for det her bliver stort. Jeg har allerede fundet et super godt billede med en masse søde hundehvalpe. Jeg glæder mig til stolt at kunne vise hjemmesiden til venner og bekendte. Der skal oprettes en Facebook-gruppe, en Twitter-side og meget mere. Det her bliver et projekt, som jeg skal arbejde rigtig meget på den næste måneds tid. Det bliver bare så fedt.

Kig herind om nogle dage. Du kommer ikke til at fortryde det :)

Trixie-hundesele – Billige og robuste hundeseler fra Trixie

Verdens muligvis største producent af hundeartikler, Trixie, producerer gode og billige hundeseler til pris, som er til at overkomme.

En hundesele er et af de vigtigste køb du som hundeejer kan gøre. Når hunden stadig er hvalp, er den meget modtagelig over for skader og skrammer, og en af de ting, hundeejere gør forkert er, at de bruger et normalt hundehalsbånd. Når hunden så trækker, vil det gå ud over dens hals og nakke; men hvis du i stedet vælger at bruge hundesele, vil det for det første ikke føles som om, hunden trækker så meget, men når den så endelig trækker rigtig meget, vil det også minimere risikoen for skader i nakke og hals.

Trixie-hundeartikler er af høj kvalitet, og kan varmt anbefales. Dog vil jeg personligt også anbefale PetDreams.dk’s udvalg af hundeseler til særdeles billige priser

Du kan også se deres store udvalg på deres egen tyske hjemmeside - men ja, den er “desværre” tysk.

Trixie-hundeartikler – Køb alt til din hund fra Trixie

Har du dyr, har du sikkert set eller hørt om mærket Trixie. Hundeartikler er blandt nogle af de mange varer, du kan købe fra Trixie, men de producerer også artikler til mange andre slags dyr.

Trixie er et tysk firma, og selv om de er blandt de største - hvis ikke verdens største - producenter af hunde- og dyreartikler, har de desværre ikke en dansk hjemmeside. Med andre ord, finder du ikke et Trixie.dk, men må nøjes med at købe deres produkter hos eks. danske webshops. Du kan dog se det store udvalg på deres tyske hjemmeside. Her er alt i hundelegetøj, hundeseler, hundesenge og hundekurve, pelspleje, godbidder, hundegårde, hundefoder og meget mere.

Jeg anbefaler selv hjemmesiden PetDreams.dk, hvis du er interesseret i et stort udvalg af robuste og kvalitative hundeartikler. Henvisningen fører til deres udvalg af Trixie-hundeartikler.