Tag-arkiv: Hundepasning

Hundeluftning tilbydes og søges - Find en hundelufter el. hundepasser her

På denne side kan du enten tilbyde din hjælp som hundelufter/hundepasser eller andre kan finde en, der tilbyder hundeluftning eller hundepasning.

VIGTIGT: Hvis du vil tilbyde luftning af hunde, eller pasning, så husk at skrive kontaktoplysninger (evt. telefonnummer) samt lokation, altså den by, du tilbyder hundeluftning/hundepasning i. Det ville også være en god idé at skrive pris.

Smut direkte ned til kommentarfeltet nederst på siden, for at tilbyde eller finde en person, der kan hjælpe dig, i din by, eller læs videre.

Vil du have de bedste hundeartikler til din hund? Så anbefaler jeg personligt PetDreams.dk, som har et super udvalg i alt til hunde (og katte). Kan i hvert fald varmt anbefales :)

Du kan evt. åbne linket (det åbner i et nyt vindue), og tjekke butikken senere, når du har kigget nærmere på denne side om hundeluftning og hundepasning :)

Luftning og pasning af hund - det perfekte job for børn

De fleste børn elsker dyr, og specielt hunde er populære. Da jeg for nogle uger siden så en annonce i den lokale SuperBest om en pige, som tilbød sin hjælp, gik det op for mig, at det var da en genial måde for børn og unge at tjene lidt ekstra penge på. Det var noget, jeg selv skulle have kommet på, dengang jeg var lille :)

Hvordan finder man den rette person til jobbet?

En hver kan vel finde ud af at gå tur med en hund, og det er heller ikke svært at give hundemad. Men det er ikke alle, der kan lige godt med dyr. Når du vælger en til at passe på lille Fido, så er det en god idé at vælge en, der enten har prøvet det før eller selv har hunde. Sidstnævnte er for mig et minimumskrav. Hvis nogen skal lufte eller passe vores Luna, så skal det være en venlig person med god “energi”, og så skal han/hun - eller forældrene - eje en vovse selv, så personen ved, hvad det drejer sig om. Længere er den ikke.

Tag et kig i kommentarfeltet herunder og se, om der er noget for dig. Eller er det måske dig, der gerne vil passe eller lufte andres vovser, så skriv en kommentar.

For din egen skyld, så lad være med kun at skrive storby, altså København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Aabenraa osv. Skriv gerne mere specifikt, hvilket sted, det drejer sig om. Bor du eksempelvis i udkanten af Storkøbenhavn, er det ikke sikkert, at folk vil komme til dig, hvis de bor på Amager. Så skriv hellere, hvilken bydel, det drejer sig om. Blot et råd.

HUSK: Alt foregår på eget ansvar. Med denne side tilbyder jeg blot gratis annoncering og hjælp til dem, der søger, og hverken jeg eller InfoBlog.dk kan ikke stilles til ansvar for noget. Blot en lille disclaimer :)

Det bedste til din hund?

Fik du besøgt PetDreams.dk, som har et super udvalg i alt til hunde (og katte). Jeg anbefaler butikken personligt, da de har rigtig meget lækkert og gode priser :)

Mange hilsener og held og lykke
Jan, redaktør på InfoBlog

P.S. Kommer du nogensinde i en hundeskov, hvor din hund kan møde andre? Så tjek min omfattende liste over hundeskove i Danmark :)