Tag-arkiv: Hundeskilte

Her vogter jeg-skilt: Advar mod din bidske hund med et advarselsskilt

Advar tyve og “gæster” med et her vogter jeg-skilt og minimér risikoen for personlig indtrængen og deslige på din grund. Dansk lovgivning siger, at en hund skal aflives, også selv den i forsvar bider en tyv, som er trængt ind i huset eller lejligheden; men du må meget gerne have et her vogter-skilt på din dør for at advare. Det synes jeg personligt er lidt underligt. Men ikke desto mindre er det en ganske god idé med sådan et skilt.

Jeg har ikke selv overvejet at få sådan et skilt med min hund på, og grunden til dette er ganske simpel. Vi har en sød, lille f1-labrador-hvalp. Den er der ingen, der er bange for :) Desværre, kan jeg sige - og dog alligevel ikke. Lille Luna kan sagtens bide fra sig eller agere ekstremt aggressivt, hvis nogen skulle overtræde hendes grænser. Dette gælder faktisk alle hunde, men det er ikke lige alle, der kan se lige farlige ud. Det kan hun sagtens, men kun, hvis det virkelig gælder.

Når hun engang bliver større, så kunne jeg overveje at få lavet sådan et hundeskilt og få det sat på vores hoveddør. For at være lidt smart, kunne jeg sætte et skilt med en rigtig dræberhund på - en dobermann eller en eller anden muskelhund. He-he …

Billige her vogter jeg-skilte til salg, hvor?

Skal du have nogle med tegninger af hunde samt tekst, kan du tage et kig ind hos Kirstens Dyrebutik (kirstensdyrebutik.dk), så har et nogenlunde udvalg. Dog er det ikke lige så billigt - og efter min mening godt - som hos alttilhundogkat.dk, hvor du kan få rigtige fotos af mange forskellige hunde på selve skiltet. Og så er det endda som nævnt billigere. Lidt underligt. Men 100 kr. for et advarselsskilt med en tegning fremfor 40 kr. for et skilt med et ægte billede på, er klart at foretrække. Det sender altså bare et mere klart signal med et advarslesskilt, hvis du har et med et ægte billede hængende på døren.

Eller hvad?