Tag-arkiv: Hundetræning

Hundetræning online - Gratis hundetræning baseret på afprøvede metoder

Jeg vil her på bloggen afprøve noget helt nyt. En serie af artikler, som jeg kalder gratis hundetræning online. Det handler simpelthen om de mest basale ting om opdragelse og kommunikation med hunde. Alt lige fra, hvordan du får hunden til at tisse udenfor fremfor indenfor, hvordan du får hunden til at gå pænt - og meget mere. Det hele er baseret på personlige erfaringer og hjælp fra min ven Casper, som er en af Danmarks bedste hundetrænere/hundelyttere. Du får simpelthen hundetips helt gratis - hundetips, der virker og er afprøvet af mig personligt.

Jeg synes, der mangler en samlet oversigt over guides til, hvordan du opdrager en hund bedst. Jeg er opvokset med hunde, men først her for ca. 6 måneder siden fik jeg min første hund, en formel 1 labrador retriever-tæve, som hedder Luna.

Hun er fantastisk. Lærenem, trofast, smuk og ikke mindst intelligent. Men der skal arbejdes og kommunikeres på den rigtige måde, for at få hende til at være “ordentlig”.

Gratis hundetræning online - hundetræning på internettet

Inden vi går i gang:

Husk altid at konferere med din hundelæge, når det gælder kost. Han/hun ved bedst. Jeg er hverken hundelæge eller hundetræner, men jeg arbejder med metoder der virker. Alle de tips, jeg har fået, er primært nogle, jeg har samlet op på nettet, lært fra bekendte, og i særdeleshed fra min ven Casper, som er professionel hundelytter og nok den bedste til hunde, jeg kender i hele verden.

Er du villig til at betale få penge for at lære, hvordan du kommunikerer 100 % rigtigt med dig hund, så er det Casper, du skal have fat i! Han er oplært af den verdenskendte hundelytter Jan Fennel. Hvis ikke du ved, hvem Jan Fennel er, så har du levet under en sten, og så skal du i gang med at læse hendes bog, “Hundelytteren” nu, eller have fat i Casper! Han kan findes her: Ulvehunde.dk.

Hundetræning: Alle mine hundetips baseret på afprøvede metoder

Her er en oversigt over alt - eller næsten alt - hvad du behøver at vide for at få en dejlig hund.

Denne side bliver opdateret løbende.

Vil du følge med?

Hold dig opdateret med de seneste nye, afprøvede hundetips, der virker. Det er nemt og selvfølgelig gratis:

Abonnér på hundetips fra InfoBlog via RSS-feed eller …

Få hundetips fra InfoBlog direkte til din mailbox

Disclaimer

Alle tips vedr. hundetræning, hundeopdragelse og hundekommunikation er efter eget ansvar. At det virker for mig og netop min hund, betyder ikke nødvendigvis, at det virker for dig og din hund. Men jeg lover een ting: Alt det, jeg skriver om her, er afprøvet af mig personligt, på min f1 labrador retriever-tæve. Og har metoderne ikke virket, så skriver jeg det tydeligt! Visse hunderacer og hunde er mindre eller mere lærenemme. Sådan er det bare.

Og vil du vide, hvordan vores egen Luna ser ud, så kan du se billeder af hende herunder. Pas på, at din hanhund ikke ser billederne. Hun er lækker! :D

Luna Labrador - Formel 1 labrador retriever

Det er tilladt at bruge billedet af Luna, såfremt der bliver henvist til dette indlæg.

Hvalpetræning og gode råd til at adfærdsbehandling af din hvalp

Når din hvalp skal trænes, er der nogle ting du skal være klar over. Professionel hvalpetræning er vigtigt, så du undgår at hvalpen ter sig underligt. Det kræver adfærdsbehandling på den rigtige måde - med blandt andet amichien bonding - den metode, som hundelytter Jan Fennel har opfundet. Gør det rigtigt fra dag 1, og du vil få en gladere hund, som du vil elske - en hund, som opfører sig korrekt.

En hvalpetræner med mange års ægte erfaring i “felten” er det, der skal til, hvis du vil få fuld valuta for hvalpetræning af din hvalp. Det nytter ikke noget - faktisk kan det være direkte dårligt - at få træning til din hvalp af en, som ikke har et meget bredt kendskab til hundeverdenen. Jeg tager hermed fat i de mest basale, men samtidig også de vigtigste ting, i forhold til hvalpetræning.

At få en ny, lille hvalp i hjemmet er et job i sig selv. Det er ikke bare “lige”. Det er en god ide, at få professionel hjælp allerede fra starten, for så er du bedre rustet til at skabe et godt forhold til hvalpen og dermed opnå en effektiv hundeopdragelse.

Navngivning af hunden

Lad være med at vælge et langt navn med mange stavelser. Det kan godt være, du vil kalde din hvalp for Maximilian d. 3., men så kan jeg godt love dig, at hvalpetræningen stopper her. Vælg et hundenavn på 1-2 stavelser. Det forstår hunden meget bedre! Jeg kender en hund, der blev navngivet “Prinsesse”. Det er lige en stavelse for meget til, at hunden kan forstå det, og så blev den jo bare kaldt “Sesse”.

Hvad mere?

Et navn er selvfølgelig kun starten. Har din hund adfærdsproblemer, skal de afhjælpes, og dette gøres bedst med Amichien Bonding. En række naturlige metoder, udviklet af hundelytter Jan Fennel.

jeg vil helt klart anbefale dig at læse mere om Amichien Bonding, hvis du vil vide mere om hvalpetræning eller bare hundetræning generelt.

God fornøjelse med at blive amatør-hvalpetræner for din nye ven :)