Tag-arkiv: Inventar til butik

Billigt butiksinventar på nettet

Når man starter en ny butik eller skal opdatere en nuværende med butiksinventar, gælder det om at søge efter de billigste priser. Selvsagt. Men det er ikke nok, for i realiteten kunne man købe det billigste af det billigste - dog risikerer man i høj grad at købe inventar af yderst lav kvalitet. Et godt eksempel på brugt butiksinventar, man bør undgå, er kasseapparater.

Med viden om, at elektroniske apparater ikke holder særligt længe, bør man ikke gå efter noget, der er blevet brugt i alt for mange år. Det er lidt som med brugte vaskemaskiner: sælges de brugt, er sandsynligheden for, at grunden til dette salg er grundet en fejl meget høj. Det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle af en, der er lidt mere erfaren på området end jeg selv er. Du bør passe meget på med at investere i brugt butiksinventar, idet du meget muligt kan få fat i en defekt vare. Er det møbler, det drejer sig om, er det en anden snak, men hvis det - som førnævnt - drejer sig om kasseapparater eller lignende, ved man sjældent, hvad man får. Elektronik holder bare ikke i mange år - og det gælder alle produkter. Det er et faktum.

En anden ting er, at jeg ikke kunne finde på at starte en fysisk butik. Grunden til dette er, at jeg mener, det er meget nemmere og billigere at starte en butik på nettet. Her gælder andre regler - men de er nemmere at følge og overskue - hvis du spørger mig.

Men jeg skal naturligvis ikke demotivere andre fra at gøre det. Vi har jo brug for butikker på gader og stræder, og tak for det. Verden ville være et kedeligt sted, hvis alt foregik online. Det er du sikker enig i.

Hvad er din holdning. Tilkendegiv din mening ved at skrive en kommentar. Du er velkommen til at give dit besyv med.

Find billigt butiksinventar her

Når man står og skal købe butiksinventar kan det hurtigt løbe op og koste rigtig meget i sidste ende. Billigt er det sjældent. Skal man have mange ting til sin butik, skal man også af med mange penge, og både du og jeg ved, at butiksinventar - brugt som nyt - koster kassen. Være det dankortautomater, kasseapparater eller skilte - butiksbelysning, butiksindretning osv., så er det ikke lave priser, vi taler om. Derfor er det vigtigt, at du vælger steder, der tilbyder den billigste butiksinventar og butiksindretning.

Billig inventar til butikker online

[STARRATER]

  • nordshop.dk - Stort udvalg og godt sortiment.
  • grapedesign.dk - Butiksindretning, der passer til alle.
  • porsa.dk - Masser af inventar i stål, aluminium, glas og træ til kontorer og butikker.
  • dsiskilte.dk - Display-systemer, messe-systemer og skilte. De har hurtig levering.
  • erfainventar.dk/kroge - butikskroge og lagerkroge til billige online-priser.
  • kic.as - Specialfremstillet inventar i træ til stort set alle formål. Alt bliver bygget fra bunden.
  • avc.dk - Komplette løsninger til instore-tv og digital skiltning.
  • copydanmark.dk - Dankort og kasseapparater. Der tilbydes også programmering.
  • dba.dk/erhverv/inventar/butiksinventar - Brugt butiksinvetar på dba.dk. Altid gode priser.

Ovenstående liste skulle meget gerne dække de flestes behov, men når man skal have inventar til butikker, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Derfor er du mere end velkommen til at kommentere, hvis du har gode henvisninger til steder, der sælger inventar til billige priser.

På forhånd tak.