Tag-arkiv: iPad

Alternativ til iPad

Jeg kom tilfældigvis til at huske tilbage på en bestemt So Ein Ding-udsendelse på DR2, hvor den altid farverige Nikolaj Sonne sammenligner iPad (1′eren) med Samsung Galaxy. Samsung Galaxy var den pinlige taber, og det fik mig til at tænke: Hvilke alternativer til iPad, findes der egentlig, som er værd at købe.

Nu er jeg ikke verden største tablet-kender, men jeg vil med det samme sige, at jeg ikke vil lægge skjul på, at jeg ikke kan finde et eneste godt alternativ til iPad. Jeg ejer godt nok en Mac (men jeg savner en computer med Windåse), men seriøst … alt andet er cr@p.com! :) Der findes bare intet alternativ til iPad, som kan måle sig med det slick design og det brugervenlige styresystem, som iPad’en kommer med.

Kan du nævne nogle gode alternativer til iPad?

Så derfor vil jeg gerne spørge dig, kære læser: Kan du nævne nogle tablets - ja bare en enkelt - som kan gå an og kan kaldes for et godt alternativ til Macintosh’ slim vidunder?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan nævne bare een tablet, der kan måle sig med iPad i forhold til pris, design og “lækkerhed”.

iPad 2 - Tilbud på iPad 2

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Der er ingen tvivl om, at Apples seneste skud på stammen i form af en tablet bliver mere og mere populær. 1′eren har været ude i en del tid, og allerede nu er det blevet tid til iPad 2. Tilbud på iPad 2 bliver dog svære at finde - for ikke at sige umulige - for Apples prispolitik forhindrer butikker rundt om i verden og på nettet i at sælge iPad 2 på tilbud eller til priser, der er lavere eller meget højere, end hvad iPads kan købes for i den officielle Apple Store.

På en måde er det jo meget godt, for så risikerer man ikke at skulle betale for meget, hvis man nu skulle finde et dyrt iPad 2-tilbud i tider, hvor der er udsolgt i mange butikker, som vi har set det før med både flere forskellige Apple-produkter.

Køb brugt, hvis du vil spare

Nu, hvor du ikke kan finde et super tilbud på iPad 2, så vil jeg råde dig til at købe en brugt iPad 2 på dba.dk eller andre steder, hvor der sælges brugte varer. Det er nok den bedste mulighed i forhold til at finde et godt tilbud, hvis du samtidig også kan tåle, at tablet‘en har været i andres hænder.

Ydermere vil jeg råde dig til at tage et kig på InfoBlogs artikel om iPad 2 og priser, hvor vi holder øje med de billigste priser. Skulle der komme nogle prisdyk, så vil vi sørge for at informere om det hurtigst muligt.

Køb iPad 2 her

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Skal du have nallerne i Apples nye vidunder af en tablet, så er du ikke alene. Og hvis du vil spare penge, vil du også købe iPad 2 til den billigste pris, lige som mange andre. I denne artikel tager vi fat i steder, hvor du kan købe iPad 2.

Jeg glæder mig selv til at holde den lille ny i mine hænder. Det bliver næsten for godt til at være sandt. Jeg blev så fascineret af 1′eren, men jeg fik aldrig købt den, og det er jeg egentlig glad nok for, for 2′eren er meget mere mig.

Køb iPad 2

Bemærk: I skrivende stund kan du kun købe iPad 2 i udlandet via Apple.com. Prisen er 499 amerikanske dollars, og kan du ikke vente, så er den klar fra 11. marts. Dog skal den bestilles fra udlandet, og så skal du nok huske at medregne fragt, moms og hvad der nu ellers bliver pålagt.

Hvad er nyt?

Det mest bemærkelsesværdige er nok størrelsen. Som det sker med andre Apple-produkter, bliver de mindre og mere lækre i designet. Denne udvikling bliver man selvfølgelig heller ikke snydt for, når det kommer til den seneste nye udgave af deres tablet. Den er meget mere slim, og så er batterilevetiden boostet til 10 timer, hvilket er helt ideelt til blandt andet folk, der gerne vil nå at læse ekstra mange sider af den seneste nye e-bog. Den er naturligvis også blevet kraftigere og lettere, og så kan du videochatte med andre via FaceTime.

Alt i alt ser det ud til at blive en sikker succes.

Skal du købe iPad 2? Det skal jeg helt sikkert!

Læs også: Billige iPad 2-priser »