Tag-arkiv: Januar-udsalg tøj

Tøj på januar-udsalg i 2016 - Her køber du billigt modetøj til nedsatte priser

På denne side finder du en liste over steder, hvor der er januar-udsalg på tøj i 2016. Der er ingen tvivl om, at der bliver solgt rigtig meget tøj på januar-udsalg, og derfor er der også rigtig mange steder - online såvel som i forskellige butikker i Danmark og resten af verden, der kører med kæmpe januarudsalg på tøj. På denne side får du hjælp til at finde de bedste udsalg.

For at listen kan blive så god som muligt, har jeg brug for din hjælp: Byd ind med en kommentar, hvis du har set et super-godt januar-udsalg i 2016 på tøj. Hvis du har spottet et januarudsalg i 2016 på andet end tøj, mærkevarer, modetøj osv., så smut i stedet ind på denne underside: januar-udsalg 2016. Og er du interesseret i udsalg for hele året, så tjek denne side: Udsalg 2016.

Dette er med på listen over tøj på januar-udsalg 2016

Disse udsalgsvarer vil du typisk kunne finde på denne side. Og det er de samme varer, du skal holde øje med, hvis du har set et januarudsalg, og gerne vil dele tippet med os andre:

Det handler selvfølgelig om tøj, og gerne modetøj. Alt lige fra bukser (eksempelvis jeans), bluser, jakker, lækkert undertøj og nattøj, badetøj og bademode-ting, fede skjorter og blazere, t-shirts, toppe og tunika, dejlige nederdele i alle former og farver, samt meget mere. Har du fundet sokker på januar-udsalg, så nævn da også det. ALT skal med.

Listen over udsalgssteder

Da det slet ikke er januar endnu, og ikke engang december, hvor de fleste januarudsalg allerede starter, er listen tom. Men allerede nu bør du holde øje med sider som Smartguy, Smartgirl og Tøjeksperten, da de ofte har nogle super knald-tilbud og er tidligt ude med dem.

Husk at hjælpe med at finde nogle af de gode steder med nedsat tøj og fede mærkevarer. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på. Det kunne være super-sejt at lave denne side rigtig god, så mange kan få glæde af den store liste.

Januar-udsalg 2011

Januarudsalget 2011 nærmer sig. Julegaverne skal byttes, gavekortene og julegavepengene bruges. Forventningerne om gode ting til billige priser er store.

Det traditionelle udsalg byder på fyldte butikker. ”TILBUD!, UDSALG!, BETAL FOR 2 – FÅ 3!” Mennesker står i kø flere timer før åbningstid. Særligt mærkevarerne er i høj kurs, både når det drejer sig om børnetøj, sportsudstyr, brugskunst og tøj til de voksne. Dørene åbnes, mennesker vælter ind og flår ting ned af hylderne. Forbrugsfesten er i gang. Sådan bliver januarudsalget 2011 sikkert også, traditionen tro. Men hvordan får man mest ud af sine penge? Kan man slippe for stress og kilometerlange køer?

Det er nemt at lade sig rive med og bruge en masse penge på ting, som man hverken har behov for eller har ønsket sig. Dette kan undgås ved planlægning og nøje overvejelser over, hvilke varer man ønsker sig. Lav evt. en liste over hvilke butikker, der kunne have disse varer, og gå målrettet efter dem. Se på normalprisen og tilbudsprisen – er besparelsen stor nok? Undlad at falde for fristelsen for andre ting!

Mange penge kan spares ved at tage på januarudsalg 2011 i netbutikker. I fred og ro kan man vælge sine varer. Et klik på musen, varen er i kurven. Betaling online og levering direkte til døren. Nemt. Uden stress, uden ventetid (fraset leveringstiden), uden irritationen over andre kunder.

Eller tag på januarudsalg 2011 i London, Paris, New York eller Rom, hvor udvalget er langt større.

Skrevet af Mette.