Tag-arkiv: Læderjakker

Pilotjakke i læder

Jeg husker pilotjakken som værende rigtig populær, dengang jeg var noget yngre. Især de blå var rigtig populære. Måske der er andre end mig, der kan huske den tid? Vi snakker 1990′erne. Hvad jeg dog dengang sjældent så, var en pilotjakke i læder. Det var i hvert fald ikke lige læder-pilotjakker, der var populære i min omgangskreds.

Det var i øvrigt noget mærkeligt noget med pilotjakker. De blå var dengang neutrale og også de mest populære. Jeg havde en, og senere hen købte jeg endda en i gul/lysebrun. Jeg kan ikke lige huske mærkerne, men der var nogle helt bestemt mærker, der dengang slog igennem.

Men i modsætning til de blå og andre farver, var der de grønne. Det underlige var bare, at de blev forbundet med nazister!

Så hvis du så en med en grøn pilotjakke, så var han nazist og blev kaldt grønjakke.

Hvor er der pilotjakker i læder?

Tilsyneladende er det en meget sjælden vare. Indtil videre har jeg kun fundet en enkelt skindjakke hos miinto.dk. Farven bryder jeg mig personligt ikke specielt meget om, men måske er det noget for dig?

Har du set andre steder, hvor disse læderjakker sælges, må du meget gerne skrive det i en kommentar her nederst på siden.

Kan du i øvrigt også huske dengang, hvor der var grønjakker og alt det, ville jeg da blive glad for at høre det :)

Tjek også læderjakke til kvinder

Læderjakke til kvinder - Billige læderjakker til damer og piger

Som det er med skindjakker til damer går skindjakker til damer heller aldrig af mode. En skindjakke passer perfekt til for eksempel et par fede Acne-jeans eller en flot læder-nederdel. Det vil altid være moderne inden for dametøj - og selvfølgelig også herretøj - i et eller andet omgang. Personligt synes jeg en læderjakke til kvinder giver et råt og selvstændigt udtryk. Det giver en tøjstil med kant og coolness

Flot Vero Moda-læderjakke til kvinder nedsat med 400 kr.

[STARRATER]


Det er lykkedes mig at finde denne flotte læderjakke fra Vero Moda, og den er på tilbud.

Tjek læderjakken hos Smartgirl.dk her

Når du køber en læderjakke laver du også en god investering i og med, læderjakken kan holde i rigtig mange år, såfremt du også passer godt på den. For at jakken kan få en høj levetid, kan du imprægnere den - og så har du altså en jakke, der holder.

Læderjakke til kvinder - Billige priser, udsalg og tilbud online

Der er to veje at gå i forhold til køb af læderjakker: Du kan vælge at købe en brugt jakke på eksempelvis en side som rebuy.dk, hvor rigtig mange danskere sælger og køber modetøj, eller du kan købe en ny. Man kan sige, at der er fordele ved begge veje: Er du mere til en læderjakke til kvinder, der er blevet gået i og dermed er blød, så køb en brugt. Vil du hellere have din helt egen, som ingen har gået i, er det jo også fedt - men så er den også stram og skal gås til. Nogle steder sælges brugte læderjakker faktisk til dyrere priser end nye. Hvad du er til, er selvfølgelig et temperament-spørgsmål og et spørgsmål om, hvilken tøjstil, du går efter.

Trendsales.dk er også en god side. Den kalder sig Danmarks største tøjbazar. Her finder du nærmest alt inden for dametøj og herretøj. Der er tøj til alle, og ofte er der fede tilbud og udsalg med lækre priser. SmartGirl.dk er også en af Danmarks største tøjbutikker online med et gigantisk udvalg lækkert modetøj og selvfølgelig også jakker i læder.

Kan du anbefale andre steder, må du gerne skrive det i kommentarfeltet nederst her på siden. Der er altid fede udsalg derude; så del gerne med os andre :)