Tag-arkiv: Lamper

Verner Panton-lamper på tilbud - Find Verner Panton-designerlamper billigt her

Verner Panton er en dansk født lampe-designer. Han studerede kunst i Odense, og herfra har succesen været stor. Verner Panton-lamper kan genkendes på det tidløse og meget unikke design, og een ting er sikker - lamperne er på ingen måde i den billige ende, men heldigvis kan der findes flotte og billige Verner Panton-lamper på tilbud og udsalg, og det er netop det, vi skal tage et kig på i denne artikel. Jeg er sikker på, at du kan finde netop den lampe, du er udkig efter.

Vi har selv købt stort ind af loftlamper herhjemme i forbindelse med vores flytning. Vi er flyttet fra en lille lejlighed og ind i en større 2-etagers lejlighed, hvor der er godt med plads. Meget plads kræver også meget belysning - eller i hvert fald god belysning. Vi har haft mange lampe-tilbud i hænderne den seneste tid, og vi er også faldet over nogle Verner Panton-lamper på tilbud.

Køb billige Verner Panton-lamper på tilbud her

Som nævnt er lamperne ikke billige - overhovedet ikke billige, hvis du spørger mig. Men lækkert design koster jo, og man kan vist rolig sige, at der her er tale om rigtig luksus, som kan tilfredse selv den mest kræsne.

Verner Panton - Sort bordlampeEr man den kræsne type, der kun vil have designerlamper, designer af vores Verner, så er her en anbefaling til dig. Jeg vil foreslå, at du tager et kig ind hos luksuslamper.dk, hvor du kan finde et stort udvalg.

Se lige denne klassiske bordlampe til højre. Den er altså virkelig lækker, og den fås i mange forskellige farver. Så der skulle helt sikkert være noget for en hver.

Ilumesa-bordlampe - Spar 600 kr.

Verner Panton - Ilumesa-bordlampeDen gode Panton har også designer nogle helt unikke lamper, som du bare ikke finder andre steder. Se eksempelvis denne Ilumesa-bordlampe på billedet til højre. Har du set noget lignende? Du kan lige nu spare 600 kr. på denne lampe. Tag et kig ind hos shoppen og spar mange penge.

Billederne er fundet hos luksuslamper.dk

Louis Poulsen-lamper på tilbud - Flot designerbelysning til hjemmet

Louis Poulsen er meget kendt i lampe-verdenen for sine unikke og tidløse designer-lamper. Louis Poulsen-lamper findes i mange flotte former og størrelser, men mærkerne fra designerens evner kan faktisk også ses på andre lamper, idet Louis Poulsen har samarbejdet med andre kendte designere inden for lampernes verden.

Poul Henningensen, som er landskendt for sine PH-lamper, har haft Louis Poulsen ind over flere projekter, og ud af dette er udsprunget den mest kendte lampe er Koglen. Ydermere har han også samarbejdet med Arne Jacobsen; de to har slået hovederne sammen og har skabt de flotte AJ-lamper.

Billige Louis Poulsen-lamper på tilbud - Find godt udvalg og billige priser her

Jeg vil varmt anbefale dig at kigge ind hos Lysmesteren, som har et kæmpe udvalg inden for lys og belysning. Her finder du uden tvivl alt inden for lækker belysning, blandt andet i lækkert, dansk design.

Følg henvisningen og find din lampe til en billig pris i dag.

Kan du nævne flere butikker online på nettet eller ude i de danske gader og stræder, må du meget gerne tage dig tid til at lægge en hurtig kommentar. Der findes masser af lampe-tilbud derude, og jeg er sikker på, at vi kan samle flere gode steder sammen, så alle kan drage nytte af det.